In Bloom -tapettimallisto syntyi rakkaudesta kukkiin

In Bloom -tapettimallisto syntyi rakkaudesta kukkiin

Luonnolla on meihin kaikkiin valtava vaikutus, vaikka emme sitä sen kummemmin ajattelisikaan. Jokaisella on tarve olla yhteydessä luontoon ja kauneimmillaan tämä ilmenee rakkautena kukkasiin.

Boråstapeterin ihastuttava kukkaisten uutuustapettien mallisto In Bloom on nyt Värisilmä-liikkeissä

Kukat ovat aina symbolisoineet uudistumista ja toivoa. Ne ovat fyysinen todiste siitä, että kylmän talven jälkeen luonnon kauneus puhkeaa, vääjäämättä. Ehkä tämän vuoksi kukkia käytetään, kun halutaan juhlistaa tärkeitä tapahtumia elämän varrella: Häitä, valmistujaisia, syntymäpäiviä ja muita merkkipäiviä.

Ei ole yllätys, että tapeteissa kukkakuosit ovat suosituimpien joukossa! In Bloom –mallistossa juhlistetaan kukkia sekä niiden kauneutta ja loputonta monimuotoisuutta. Mallistosta löydät niin klassisia ruusuja, trendikkäitä pioneja ja villikukkakimppujakin.

”Mallistossa on 13 kuosia näyttävistä herkän romanttisiin kukkakuvioihin. Mallisto tuo runsasta ja värikästä luonnonkauneutta kotiisi ympäri vuoden”, sanoo Boråstapeterin suunnittelija Jenny Hahne Gadd.

FRENCH ROSES – 7210
French Roses -tapetin suurikuvioinen kukkakuosi on peräisin kuosikirjasta, joka julkaistiin ensi kertaa Alsacessa Ranskassa vuonna 1845. Tämän historiallisen tapetin romanttisessa kuviossa on veistoksellisia oksia, rönsyileviä kuusamaköynnöksiä ja viehkeitä ruusuja.

PEONY – 7223
Suurikuvioisessa Peony-kukkatapetissa on elegantti kuosi, jota koristavat kukkivat pionit kauniisti hohtavalla, valoa heijastavalla pinnalla. Saatavilla neljä värivaihtoehtoa. Upea tapetti niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen.

PRAIRIE ROSE – 7231
Tyylitellyt ja yksinkertaiset ruusut yksivärisellä taustalla, jonka hillitty kuviointi muistuttaa kangasta. Hohtavat yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden. Saatavilla kolme värivaihtoehtoa.

NEW DAWN ROSE – 7234
Täyteläiset ruusut ja pionit kukoistavat rehevän lehvästön keskellä, joka häilyy varjoissa. Kuosi on niin todentuntuinen, että voit lähes tuntea aikaisen kesäaamun kasteisen nurmen ja raikkaat tuoksut.

THISTLE – 7203
Thistle-tapetissa pääosassa ovat ohdakkeen kukinnot ja lehdet. Suurikuvioinen kuosi on käsin maalattu. Painotekniikan ansiosta alkuperäisen teoksen värit toistuvat elävästi ja kauniisti hohtaen.

FOXGLOVE – 7221
Väljässä kuosissa on löyhästi sidottuja luonnonkukkakimppuja. Kaksi kaunista värivaihtoehtoa, toinen vaalealla ja toinen harmaanvihreällä taustalla.

Katso kaikki kuosit verkkokaupasta ja osta kukkaloistoa kotiisi!

Verkkokauppaan!