Tapettimallistojen kestosuosikki Borosan EasyUp – 65 vuotta rakkautta tapetteihin

Tapettimallistojen kestosuosikki Borosan EasyUp – 65 vuotta rakkautta tapetteihin

Borosan EasyUp -mallistosta löytyy tapetit kodin eri tiloihin tyylistä riippumatta: upeita kuoseja on ajattomista klassikoista aina trendikkäimpiin uutuuksiin. Borosan EasyUp -tapetteja rakastetaan myös niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Näillä tapeteilla onnistut!

Borosan EasyUp -tapettimallisto on aina yhtä odotettu! Kolme vuoden välein julkaistavan malliston monipuolisesta valikoimasta löytyy esteettisyydeltään silmää miellyttävä tapettivalinta kaiken tyylisiin koteihin. Kuosit vaihtelevat yksivärisistä koristeellisiin kukkatapetteihin ja graafisista kuvioista erilaisiin luontoaiheisiin.

”Uusien kuviointien ja väriyhdistelmien luominen on meille intohimo. Kun tämä yhdistetään korkealaatuiseen ruotsalaiseen tuotantoon sekä vastuullisiin toimintatapoihin, on helppo ymmärtää miksi niin sisustussuunnittelun ammattilaiset kuin tyylitietoiset kuluttajatkin ovat valinneet Borosanin jo vuodesta 1956. Se on mallistona monipuolinen, käytännöllinen ja kaunis ja sen kanssa on helppo työskennellä”, sanoo Head of Design Sissa Sundling Boråstapeterilta.

Yksi suuri syy Borosan EasyUp -malliston suosioon onkin sen helppokäyttöisyys. Peittävät Borosan EasyUp -tapetit ovat joustavia ja niitä on helppo käsitellä, joten tapetointi on vaivatonta ja nopeaa.

38616-tapetti perustuu Boråstapeterin historiallisesta tapettiarkistosta peräisin olevaan alkuperäiskuosiin.

Klassikkoja jo syntyessään

Inspiroidu ja löydä Borosan EasyUp -mallistosta kotiisi täydelliset tapetit! Koko Borosan EasyUp -mallisto on nyt saatavilla Värisilmä-myymälöissä.

Medaljonkitapetit ovat huoneen katseenvangitsija

Medaljonkitapetit ovat suosittuja vuosi toisensa jälkeen. Koristeelliset medaljonkitapetit toimivat huoneen katseenvangitsijana, ja ne sopivat hienosti esimerkiksi kutsuvaan eteiseen tai viihtyisään olohuoneeseen. Klassista ja samalla trendikästä, tässä sävy sävyyn.

Ajattoman kauniit lehtikuviot tuovat luonnon rauhaa kotiin

Lehti- ja köynnöstapetit tuovat pohjoismaista luontoa kotiin ja sopivat kaikkiin huoneisiin. Suuret lehvästöt tuovat vehreyttä koko huoneeseen, kun taas pienet lehtikuviot näyttävät kauempaa lähes yksivärisiltä. Ajattomat kuosit luovat luonnollisen tasapainoista tunnelmaa.

 

Luonto on aina ollut Boråstapeterille tärkeä inspiraation lähde, ja tämä 38636-tapetti tuokin pohjoismaisen vehreyden sisälle kotiin.

Seinät kukkimaan vuoden ympäri

Kukkatapetit saavat aina paikkansa Borosan-mallistoissamme – onhan ihanaa tuoda luonnon kauneutta kodin seinille! Seiniä koristavat kukkaset kukkivat lisäksi vuoden ympäri. Saatavilla on kaikkea suurista kukista pieniin koristekukkasiin ja hillittyihin köynnöksiin.

Aina ajankohtaiset luonnonmateriaalit 

Kivestä, puusta tai betonista innoituksensa saanut tapetti on hyvä valinta moderniin, mutta ajattomaan tyyliin tai rouhean teolliseen tyyliin sisustettuun kotiin. Tapetti tuo huoneeseen autenttista materiaalin tuntua ja luonnetta. Ne sopivat esimerkiksi teinin huoneeseen, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja kodin yhteisiin tiloihin.

Rytmiä geometrisillä tapeteilla

Geometristen tapettien juuret ovat 1950-luvun tyyli-ihanteissa, mutta tässä mallistossa on myös pehmeitä ja hillityn värisiä kuoseja, jotka henkivät modernia ja skandinaavista minimalismia. Rytmiä luovat, tasapainoiset tapetit voivat luoda sekä leikkisää että levollista tunnelma

Vaaleassa 38601-medaljonkitapetissa on pehmeän luonnollinen, luunvalkoinen kuvio vaalean harmaanbeigellä pohjalla.

Boråstapeter – klassisia moderneja tapetteja inspiroiviin ympäristöihin

Boråstapeterin tapetit on valmistettu yrityksen omassa tehtaassa Boråsissa, Ruotsissa. Toiminnan ytimessä on vastuullisuus. Tuotannossa ei käytetä ollenkaan myrkyllisiä aineita ja tuotannon ympäristövaikutusta pyritään jatkuvasti minimoimaan. Kaikki värit ovat vesipohjaisia ja paperi on peräisin vastuullisesti kasvatetuista pohjoiseurooppalaisista metsistä.

Boråstapeter on Ruotsin tunnetuin ja myydyin tapettibrändi. Boråsissa suunniteltuja ja valmistettuja tapettimallistoja myydään ympäri maailman. Boråstapeterin ajattomuuteen perustuvaa brändiä kehitetään jatkuvasti niin, että ne kohtaavat kuluttajien toiveet tapettien designistä, väreistä ja kuviomaailmasta.

Boråstapeter on osa Wall Vision Groupia.