uutuuslaattakuvasto uutuuslaattakuvasto

Ted Bakerin huikea laattamallisto A Night on the Tiles verkkokaupassa –50%

Ted Bakerin huikea laattamallisto A Night on the Tiles verkkokaupassa –50%

Ted Bakerin A Night on the Tiles –mallisto sisältää kattauksen, jossa imitoidaan puupintoja sekä leikitellään niin geometrisilla kuin ylisuurilla viidakkokuvioillakin.

Ted Baker halusi koristella kodin asukkaan sijasta

Tarina kertoo, että Ted Baker osui sattumalta matkallaan jossain päin Eurooppaa kyläilemään kotiin, joka oli sisustettu kokonaan kauniilla laatoilla. Jokainen neliösentti lattiasta kattoon oli hienon keramiikan peittämä, jopa kalusteet ja uuni oli koristeltu viitseliäällä mosaiikilla. Talossa kaikelle oli paikka, ja kaikki oli paikallaan. ”Ihmeellistä”, Ted ajatteli. ”Miten näin pienillä palasilla voi olla näin suuri merkitys?”

Ted tuli ajatelleeksi, että laatoista tehty paita voisi olla hieman jäykkä pitää, joten hän päätti luoda kokoelman laattoja, joilla voisi koristella kodin asukkaan sijasta itse kodin.

Laatat valmistetaan yhteistyössä British Ceramic Tilesin kanssa, kuten geometrista silmänruokaa tarjoava GeoTile, koskettamaan houkutteleva TacTile ja villi viidakkokuosi Paradise… Näissä kaikissa Tedin hienostunut yksityiskohtien taju yhdistyy hänen arvostukseensa tyylikkäitä laattoja kohtaan.

Laattojen kuosit on rakkaudella suunniteltu tekemään talostasi kodin

GEOMETRIC
Marokkolaishenkisen minimalistisessa Geometric-laatassa sulautuvat yhteen kaksi Ted-kuosia, jotka on toteutettu käyttämällä kahta eri valmistustekniikkaa: Printtikuvan lisäksi laatan pinnassa on hivelemään houkutteleva tekstuuri. Geometric on täydellinen valinta, kun haluat freesata kotisi ilmettä.

TACTILE
Pinnaltaan kolmiulotteiset TacTile-laatat tuovat tyylikkään silauksen kotisi seiniin! Laatat ovat saaneet inspiraationsa Ted Bakerin ihanimmista neuloksista. Laatat sopivat täydellisesti yhteen VersaTile-laattojen kanssa – tuloksena saat yhdistelmän taivaallista minimalismia. Saatavana mattavalkoisena ja harmaansävyisenä.

GEOTILE
Tämän 12 laatan sarjan innoittajana ovat Lontoon ikonisten kapoisten kaupunkitalojen rappukäytävät: Ne muodostavat sileän harmaansävyisen maton Tedin geometrisistä lempikuoseista, tuoden tyyliä tilaan kuin tilaan. 24 laatan paketissa on kaksi kutakin mallia, ne sopivat seinään ja lattiaan.

VERSATILE
Posliiniset, aavistuksen hohtavat VersaTilet ovat harmaasävyisiä. Ne on suunniteltu yhteensopivaksi Tedin muiden laattamallien kanssa, mutta näyttävät hyvältä myös soolona! 14,8 x 14,8 cm kokoiset soveltuvat sekä seinä- että lattiapinnoille. Seiniin sopivat myös 33,1 x 33,1 cm ja 29,8 x 49,8 cm kokoiset laatat. Yhdistä VersaTile-laatat esimerkiksi GeoTile-laattojen kanssa, kuten tämän kuvan lattiassa:

PARQTILE
Laattapinta kuin sormiparkettia! Aivan uuden ulottuvuuden laattoihin tuovan ParqTilen värivaihtoehtoina ovat perinteinen rusehtava sekä modernimpi harmaa. Tämäkin kaunis laatta sopii sekä seiniin että lattioille.

PARTRIDGE
Klassinen rokokoo-kuvio, joka on viimeistelty maaseudun charmilla ja miellyttävällä pintakäsittelyllä. Yhdeksän kappaleen paketit sisältävät neljää keskenään erilaista seinälaattaa, joiden yhdistelmästä tulee autenttinen, käsintehty vaikutelma. Näiden kauniiden harmaasävyisten laattojen koko on 331 x 331 mm.