Terassin keväthuolto, panosta terassikuntoon!

Terassin keväthuolto, panosta terassikuntoon!

Terassinhuolto on väline- ja taitolaji. Meiltä saat molemmat: terassipesuaineet ja öljyt, pesuharjan, pensselit, suojapeitteet ja parhaat neuvot.

Terassin pesu

Etenkin avoterassit keräävät pintaansa lian lisäksi erilaista kasvustoa. BioComb Terassipesu tepsii molempiin. Levitä pesuaine ohjeen mukaan, anna vaikuttaa, harjaa ja huuhtele.

Uutta ilmettä terassille tuo kestävä Green-terassimatto. Se käy niin sisä- kuin ulkotiloihin. Pinta on miellyttävä jalalle. Värit: harmaa, vaaleanruskea, tumman ruskea ja antrasiitti.

Terassin öljyäminen

Aloita öljyäminen, kun terassi on pesun jälkeen kunnolla kuivunut. Tikkurilan Valtti Kaluste- ja terassiöljy käy niin kestopuulle, kovapuulle, lämpökäsitellylle kuin käsittelemättömälle puulle. Se imeytyy hyvin puuhun ja on pintakuiva jo kahdessa tunnissa käsittelyn jälkeen. Värit: ruskea, musta ja kelonharmaa. Katso myös vinkit sopivan siveltimen valintaan.

Värisilmän Kaisla Kaluste- ja terassiöljyä saat kirkkaana, harmaana ja ruskeana. Tilaa helposti verkkokaupasta valmissävyt, kirkas öljy voidaan sävyttää yleisimpien värikarttojen kuultaviin sävyihin Värisilmä-liikkeessä. Kaisla sopii uudelle ja aikaisemmin öljytylle puulle sekä kovapuulle ja hirsipinnoille.

Talon julkisivun ja katon puhdistus

Myös katto ja julkisivut keräävät ajan saatossa likaa ja sammalta, jäkälää sekä levää. Ekologinen ja myrkytön BioComb Puhdas Katto poistaa kasvustot ja ehkäisee uusia. BioComb Puhdas Julkisivu on puolestaan aine, jolla puhdistat ja tuhoat mikrobikasvuston ulkoseinistä.

Oletko miettinyt kivisiä terassilaattoja?

Vaihtoehtoja on monia ja niihin kannattaa tutustua lähemmin. Värisilmä-liikkeistä löydät mm. Ragnon uutuusmalliston upeat Realstone Cardoso -terassilaatat sekä Quartz Stone -terassilaatat toukokuun ajan huippuedulla. Valikoima, värit ja koot vaihtelevat myymälöittäin, kysy laattoja lähimmästä Värisilmä-liikkeestäsi.   Verkkokaupastamme tilattavissa 30×60 cm Realstone Cardoso  laatat.

Terassiviikkojen tarjoukset voimassa 22.4.-31.5.2018.