Terassitanssit-arvonnan säännöt

Terassitanssit-arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuminen edellyttää tuotteen ostamista. Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt.

Järjestäjä:

Väritukku Oy, Postiosoite: PL 400, 01621 Vantaa, y-tunnus: 0116015-3 (myöhemmin “Värisilmä”)

Kampanja-aika:

3.5.-8.8.2021. Osallistumista ei hyväksytä ilmoitetun kampanja-ajan päättymisen jälkeen.

Osallistumisoikeus:

Arvontaan voivat ottaa osaa kaikki Suomessa asuvat, täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt, jotka ovat ostaneet kampanja-aikana Värisilmä-myymälästä tai verkkokaupasta (varisilma.fi) ulkomaaleja tai terassiöljyjä. Alle 18-vuotias saa osallistua arvontaan vain huoltajan luvalla. Värisilmän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonnan palkinto:

Arttu Wiskari tulee akustiselle keikalle voittajan valitsemaan kohteeseen (ensisijaisesti oma piha, puutarha tai terassi (ulkotila)) to 26.8.2021 klo 20.00. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun hyödykkeeseen tai suoritukseen, eikä sen ajankohtaa voi muuttaa. Palkinnon arvo on 4 000 €.

Keikka kestää arviolta 30-45 minuuttia. Keikka tullaan tallentamaan (tuotantoyhtiön työryhmässä noin 10 henkilöä) ja näyttämään keikan jälkeen tallenne muille arvontaan osallistuneille. Tallenteessa kuvataan ensisijaisesti artistia, mutta yleisöä saattaa näkyä myös. Tallenne kuvataan niin, ettei kuvauskohteen sijainti tai henkilöt ole tunnistettavia. Mikäli keikkapäivänä sataa vettä, työryhmä hankkii pihalle katoksen. Keikalla on maksimiyleisömäärä: 12 henkilöä tai mikäli keikan ajankohdan mukaiset viranomaisrajoitukset edellyttävät pienempää maksimihenkilömäärää, kyseinen pienempi maksimihenkilömäärä.

Noudatamme sekä artistin että yleisön suojaamiseksi keikan ajankohtana voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia. Palkinnon lunastaminen edellyttää, että sekä artisti sekä keikalle osallistuvat ovat terveitä eivätkä sairasta koronaa. Mikäli artisti on sairastunut tai muuten estynyt, pyrkii Värisilmä järjestämään korvaavan keikan mahdollisimman pian. Värisilmä pidättää oikeuden perua palkinnon, mikäli arvonnan voittaja on sairastunut.

Värisilmä vastaa arpajaisveron suorittamisesta.

Arvontaan osallistuminen:

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla.

1. Osta Värisilmä-myymälästä tai verkkokaupasta varisilma.fi ulkomaaleja tai terassiöljyjä kampanja-aikana (ei minimi ostorajaa). Säilytä kuitti ostosta, koska voittajalta kysytään kuittia voiton lunastamiseksi.

2. Maalaa oma talo, leikkimökki, aita tai muu kohde tai öljyä terassi ostamillasi Värisilmän tuotteilla.

3. Ota kuva maalaamastasi/öljyämästäsi kohteesta, kerro kuvatekstissä lyhyesti missä (paikkakunta), millä ja mitä maalasit/öljysit, ja merkitse kuva Instagramissa tai Facebookissa liittämällä kuvan yhteyteen hästäg #värisilmä ja merkitse postaukseen Instagramissa myös @värisilmä.fi. Voit myös osallistua lähettämällä kuvan tietoineen sähköpostitse osoitteeseen: terassitanssit@varisilma.fi.

4. Huom! Ainoastaan kuvan oikealla hästägillä merkinneet osallistuvat arvontaan. Huomioithan, että jos tilisi on Instagramissa yksityinen, niin kuvasi eivät näy muille edes hästägin kanssa.

Voittajan valinta:

Arttu Wiskari arpoo voittajan maalauskohteestaan kuvan lähettäneiden joukosta 10.8.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti siinä kanavassa (Instagram/Facebook/sähköposti), jossa arvontaan on osallistuttu. Lisäksi voittajan etunimi ja paikkakunta julkaistaan Värisilmän verkkosivuston kampanjasivulla sekä Värisilmän sosiaalisessa mediassa. Jos voittaja kieltäytyy palkinnostaan, Värisilmä arpoo uuden voittajan osallistujien joukosta.

Voittajan täytyy todistaa ostaneensa Värisilmästä ulkomaaleja tai terassiöljyjä kuittia vastaan ennen palkinnon luovuttamista.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvonnan päättymisestä, valitaan arvonnalle uusi voittaja. Värisilmä ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palkintoa, mikäli voittaja ilmaantuu viikon jälkeen arvonnan voittajan julkaisemisesta. Värisilmä ei myöskään korvaa menetettyä palkintoa, mikäli osallistujan antamissa toimitustiedoissa on epäselvyyttä tai virheitä.

Henkilötietojen käsittely:

Osallistuja ymmärtää ja hyväksyy, että Värisilmä julkaisee voittajan etunimen ja paikkakunnan Värisilmän verkkosivuilla, tällä kampanjasivulla sekä Värisilmän sosiaalisen median kanavissa.

Osallistuja ymmärtää ja hyväksyy, että palkintona oleva keikka tullaan tallentamaan ja näyttämään keikan jälkeen tallenne muille arvontaan osallistujille 10 päivän ajan. Tallenteessa kuvataan ensisijaisesti artistia, mutta yleisöä saattaa näkyä myös. Tallenne kuvataan niin, ettei kuvauskohteen sijainti tai henkilöt ole tunnistettavia.

Arvontaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Tietoja ei anneta eteenpäin kolmansille osapuolille, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan lupaa. Lue lisää Värisilmän tietosuojaselosteesta.

Kampanja-aineiston käsittely:

Värisilmä voi käyttää kampanjaan lähetettyjä kuvia ja niiden saatetekstejä markkinoinnissaan.

Arvonnan järjestäjän vastuu:

Värisilmä rajoittaa vastuunsa arvonnan palkinnon arvoon. Värisilmä ei vastaa kolmansiin osapuoliin liittyvistä ongelmista, kuten yleisen internet-yhteyden toimivuudesta. Värisilmä ei vastaa myöskään siitä, mikäli arvonnan voittaja ei voi vastaanottaa palkintoa. Värisilmällä ei ole velvollisuutta korvata arvonnan voittajasta johtuvaa palkinnon menetystä eikä vahinkoa, joka saattaa aiheutua siitä, että palkintoa ei voida vastaanottaa.

Arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee teknisiä ongelmia, vammaa tai vahinkoa, jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä. Kuluttajalla säilyvät hänelle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvat oikeudet.

Muut ehdot:

Mikäli arvontaan osallistuvaa henkilöä epäillään vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on kampanjan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin ja arvonnan keskeyttämiseen.

Mikään Värisilmän julkaisema arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä arvonta. Facebook tai Instagram ei liity tai sponsoroi arvontaa millään tavalla. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen.