Minna Jonesin sisustuskuulumisia

Minna Jonesin sisustuskuulumisia

Teksti ja kuvat: Minna Jones

Hei!

Nimeni on Minna Jones. Suunnittelen ja stailaan työkseni mm. sisustuksia, mainoskuvia ja tapahtumia. Ja pakko todeta – rakastan työtäni, sillä teen sitä mistä todella pidän. Teksteissäni on tarkoitus fiilistellä värejä, tarttua mielenkiintoisiin tapetteihin ja katsastaa ehkä kauniita laattoja, lattiamateriaaleja mitenkään unohtamatta. Seurata myös vähän aikaa ja katsoa mitä tulossa on, klassikoita unohtamatta. Ehkä joskus miettiä remontoimista ja ajoittain vain fiilistellä sisustamista.

tervetuloa1

Nyt alkuvuodesta on katse jo kevättä kohti. Kukkakuosit juonivat takaisin sisustusmaailmaan jo pari vuotta sitten. Kyse on tietysti laajemmasta viherbuumista joka alkoi viattomasti viherkasveista ja laajeni parvekeviljelmiin sekä siirtolapuutarhapalstoihin ja sitä kautta pikkuhiljaa olohuoneisiin tekstiilien, tapettien ja värisävyjen kautta. Onko kyse vain hetken trendistä vaiko pidemmästä buumista, se jää nähtäväksi. Itse ainakin toivon tämän luontoliiton jatkuvan ja ehkä muutuvan osaksi arkeamme. Näin vielä talven tummina päivinä, kuiskaus keväästä piristää kummasti.

tervetuloa6

Uutuuksista ensimmäisenä käteeni tarttui Boråstapeterin Herba, Falsterbo II-sarjasta. Valkoinen pohja on neutraali mutta itse tapetti, kaikkea muuta. Sen utuiset ikivihreät tuovat täydellisesti kesän talven keskelle. Herban vastaparina on Pigment-sarjan Olive Green, joka on loistava sarja niille jotka kaipaavat tasaisen kaunista mattapintaa seinälle, huikeita värisävyjä unohtamatta. Kummatkin tapetit ovat suoraan seinään liimattavia, hyvin peittäviä EasyUp-tapetteja eli asennus on helppoa ja pintaa voi pyyhiä / pestä kevyesti.

tervetuloa2

tervetuloa3

Toinen trendi, mikä myös jatkaa, on luonnonmateriaalit ja käsintehdyn tuntuiset pinnat. Esimerkkeinä vaikka vaalea puu, korkki ja terracotta. Tähän osioon löysin espanjalaisen Equipe Ceramicasin Masia-sarjan joka on kaunis, lasitettu seinälaatta. Sen jokainen pala näyttää uniikilta ja käsintehdyltä, aavistuksen aaltoilevan pinnan ansiosta. Perinteisen mustan ja valkoisen lisäksi sarjasta löytyy hienostunut tummanharmaa, hiekka ja celadonin vihreä. Muutaman mallipalan kanssa ei voi testata kovin paljon ladontakuvioita, mutta jäin miettimään pintaa joka olisi tehty erikokoisista laatoista, vähän villimmin ladottuna. Koukuttavaa, tämä materiaalien kanssa leikkiminen.

Nyt vain kohti kevättä ja kesää!

tervetuloa4

tervetuloa5

 

 

Minna Jones
Kirjoittaja

Minna Jones

Sisustusstylisti ja -suunnittelija Minna Jonesin sisustusjutuissa on tuotu esille hänelle mieleisiä materiaaleja ja tuotteita, sekä erilaisia sisustustrendejä. Inspiroivia lukuhetkiä!