The Pearwood Collection -tapettimallisto tuo perinteikkäät kuosit tähän päivään

The Pearwood Collection -tapettimallisto tuo perinteikkäät kuosit tähän päivään

Cole & Son käytti aikanaan päärynäpuisia painolaattoja kuosiensa valmistamisessa. The Pearwood Collection -mallistossa ylpeys yrityksen historiasta yhdistyy tämän päivän designiin ja värimaailmoihin. Kansainvälinen sisustuslehti ELLE Decoration palkitsi malliston British Design Awardsissa tammikuussa 2020.

Boscobel Oak – The Pearwood Collection

Cole & Sonin The Pearwood Collection juhlistaa perinteikkään tapettivalmistajan rikasta historiaa ja on kunnianosoitus yrityksen laajalle painolaattojen arkistolle ja painotekniikoille, joissa Cole & Son on toiminut pioneerina koko värikkään historiansa ajan. Mallisto on saanut nimensä hedelmäpuisista painolaatoista, joita Cole & Sonin perustaja, John Perry käytti. Hän valitsi päärynäpuun painolaattojen materiaaliksi, koska sen kovuuden ansiosta laattoihin pystyi kaivertamaan hienoimpia yksityiskohtia, samalla kun puun kestävyyden ansiosta laatat olivat pitkäikäisiä.

“Hallussamme on yksi Euroopan suurimmista painolaattojen kokoelmista. Design Studiollemme oli tärkeää käyttää arkistojemme helmiä, eli kuoseja jotka ovat uskollisia Cole & Sonin taiteelliselle perinnölle ja nostaa ne uuteen kukoistukseen, sanoo Carley Bean, Design Director, Cole & Son.

Aurora – The Pearwood Collection

Vines of Pomona – The Pearwood Collection

Mallisto ammentaa inspiraationsa menneiden aikojen käsityöläisperinteestä ja tuo siihen tämän päivän väripaletin ja modernin designin. Tuloksena on upea designin aikakirja.
Aurora-tapettien rikaskukkaiseen kuosiin tiheikköineen ja aluskasvillisuuksineen on vangittu satumetsän taikaa. Kokonaan käsin maalatun, unohtumattoman kuosin värivaihtoehdot vaihtelevat luonnonsävyistä kirkkaan siniseen.
Vines of Pomona on kuin ylistyslaulu roomalaiselle elonkorjuun ja runsauden jumalattarelle Pomonalle: Tapetit ovat kuin hedelmien ja puutarhaköynnösten runsaudensarvia. Tässä luonnon ja käsityöläisperinteen yhdistävässä kuosissa on kasviaiheita niin klassisissa kuin moderneissakin sävyissä.

Pavo Parade – The Pearwood Collection

Kuviomaailmaltaan rikkaissa ja ylellisissä Pavo Parade -tapeteissa teemana on metallihohtoiset riikinkukot. Laahaavien pyrstöjen hienoisissa varjostuksissa on viittaus erääseen Cole & Sonin luomaan painotekniikkaan ja herkillä kehyksillä luodaan raamit, jotka vahvistavat tämän upean linnun näyttävyyttä.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun