Aino Rajasuo

Aino Rajasuo

Värisilmä Showroom Petikko | Petikontie 20, 01721 Vantaa | +358 40 246 2272

 

Olen koulutukseltani markkinoinnin tradenomi ja tehnyt työkseni mm. visuaalista suunnittelua. Aina olen sitkeästi ajautunut luovan työn pariin. Viimeisimmän koulutukseni ja pätevyyteni olen hakenut sisustussuunnittelusta (AJK) ja rakennuspiirtämisestä (RATO).

Autan sinua kotisi, kesäasuntosi tai toimistosi sisustamisessa, kun haluat päivittää nykyistä tai rakennat uutta. Muutos voi yhtä hyvin koskea keittiön verhosuunnitelmaa, yhtä huonetta tai koko asuntoa.

Suunnitteluni lähtökohtana on aina sinun henkilökohtaiset näkemyksesi, mieltymyksesi ja arvosi. Minä suunnittelijana teen parhaani, jotta lopputulos olisi miellyttävä, toimiva ja aikaa kestävä. Tärkeintä on, että tila tuntuu ja näyttää asiakkaan mielestä omalta.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika