Anita Rinta-aho

Anita Rinta-aho

Värisilmä Nurmijärvi | Pekontie 1, 01900 Nurmijärvi | +358 9 878 9800

 

Olen ollut värisilmäläinen vuodesta 1999. Aloitin asiakaspalvelussa ja sitä kautta rakennusmateriaalit tulivat minulle tutuiksi. Vuosien varrella olen kehittänyt itseäni suunnittelijana eri koulutuksien kautta. Tällä hetkellä työni koostuu lähes 100 % sisustussuunnittelusta ja materiaalilaskennasta. Olen myös yksi Tunnetila-pioneereista. Pidän työstäni, parasta siinä on asiakkaiden erilaisuus ja kohteiden vaihtelu.

Olen 2 lapsen äiti ja myös vaimo. Toinen lapsistani asuu vielä kotona ja lisäksi on kaksi karvaista asukkia,  Elvi 1,5 v. ranskanbulldoggi, ihan omanlainen persoona (lue olen rakastunut) ja 9-vuotias arvonsa tunteva leidi Alma. Heidän kanssaan kierrämme kesäistä Suomea asunto-autolla lomilla ja viikonloppuisinkin. Raviharrastuskin on, oman hevosen verran. Tosin minä olen vain silittäjä, sisko hoitaa valmennuksen.

Työvuosieni aikana trendit ovat muuttuneet ja materiaalivaihtoehtoja on tullut valtavasti. Kun maailma tarjoaa vaikka ja mitä, apu asiakkaalle tulee monesti todella tarpeeseen. Mikä sopii meidän kotiin, mikä materiaali on paras ratkaisu minnekin. Viime aikoina olen huomannut, että asiakkaat haluavat entistä enemmän luonnollisia materiaaleja. Esimerkiksi parketti 1-säleisenä viisteillä ja melkein perustammena tai hieman valkokäsiteltynä, on monen rakentajan haave ja unelma. Laatuun satsataan.

Jokainen tapaamani perhe/asiakas on omanlaisensa. Kerron mielipiteeni, kun sitä kysytään tai jos jokin sisustusvalinta ei minusta toimi, kerron siitä kysymättäkin. Asiakkaat arvostavat tätä. Kuitenkin korostan, että kyseessä on asiakkaan oma koti, ja jos jokin jo ohimennyt trendi kiinnostaa, miksi sitä ei käyttäisi, kun se kerran tuntuu oikealta ja omalta. Kiitos työstäni on asiakas, joka tulee uudelleen, kun on aika taas sisustaa. Mikä onkaan palkitsevampaa kuin saada palautetta hyvästä palvelusta ja siitä, että olen onnistunut valitsemaan asiakkaiden kanssa heille sopivat materiaaliratkaisut.

Tapetoinnit ja maalaukset teen kotiini aina itse. Asuimme edellisessä talossamme 30 vuotta, jona aikana seinät ja pinnat vaihtuivat moneen kertaan. Kun muutimme pari vuotta sitten pienempään, oli ihanaa toteuttaa kodin täysremontti pintoihin. Näistä kokemuksista on hyötyä työssäni; kun on kantapään kautta opetellut, harjoitus tekee mestarin.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika