Anni Oikarinen

Anni Oikarinen

Värisilmä Rovaniemi | Aittatie 11, 96101 Rovaniemi | +358 400 309 557

 

Viehätyn murretuista värisävyistä, terracottasta, okrasta, vanhasta roosasta, syvistä vihreistä ja sinisistä, 50-luvusta, skandinaavisuudesta, puupinnoista, viherkasveista, minimalistisuudesta ja selkeydestä, mutta myös runsaasta, iloa pulppuilevasta sisustuksesta sekä mustavalkoisuudesta ja väri-ilottelusta.

Mielestäni kodin tunnelma rakentuu pala palalta: yhteensopivista väreistä ja materiaaleista, toimivista ratkaisuista sekä pikanteista yksityiskohdista. Asuipa asiakas sitten pienessä kerrostaloasunnossa tai vanhassa hirsihuvilassa ja arvostipa sitten ajattomuutta, käytännöllisyyttä tai ekologisuutta, mielestäni tärkeintä on löytää parhaat pintamateriaaliratkaisut juuri hänen tarpeisiinsa. Yhdistelemällä asiakkaalle mieleisiä värejä ja materiaaleja, luodaan yhdessä tunnelmallinen ja toimiva koti, joka on asiakkaan näköinen ja jossa viihdytään vuodesta toiseen.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika

Työnäytteitäni

Keittiö
Kylpuhuone