Ira Lindblad

Ira Lindblad

Värisilmä Vantaa Tammisto | Tammiston Kauppatie 18, 01510 Vantaa | +358 400 309 587

 

Maalari-puuseppä isäni kautta pääsin tutustumaan sisustuksen trendeihin varhain. Kiinnostus sisustamiseen alkoi nukkekodista ja se on jatkunut läpi työelämän. Pitkästä alan kokemuksesta ja sen trendien seuraamisesta on apua, kun autan asiakkaita löytämään heille sopivat värit ja sisustusratkaisut. Olen tottunut työskentelemään myös laajojen kokonaisuuksien parissa, yhteistyössä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Koen olevani onnekas saadessani työskennellä asiantuntevassa tiimissä, hyvien tuotteiden ja ihanien värien parissa.

Autan mielelläni asiakkaita löytämään ne omat sisustamisen jutut ja värit. Sisustamisessa pidän luonnonläheisistä lämpimistä väreistä, puusta ja ekologisista tuotteista. Kalusteiden kierrättäminen ja vanhan säilyttäminen on trendi lähellä sydäntäni. Betjäning även på svenska. Serve you also in English.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika