Jenni Leskinen-Sainila

Jenni Leskinen-Sainila

Värisilmä Raahe | Rakentajankatu 11, 92130 Raahe | +358 20 799 1499

 

Olen unelmieni ammatissa. Olen ehtinyt tehdä monenlaista työtä ja kouluttautua useampaan ammattiin, mutta sisustussuunnittelu on ominta. Entiset työt ovat antaneet minulle ihmistuntemusta ja kokemusta, joista on hyvä ammentaa tähän työhön. Estetiikka ja luovuus ovat aina olleet olennainen osa ammattiani.

Minulla on mahtava perhe. Aviomies ja kolme tytärtä, joista kaksi on jo omillaan. Asumme omakotitalossa Ruukissa, Siikajoen kunnassa. Talomme sisustus on tietenkin jatkuvan muutoksen kohteena. Harrastan sisustamisen lisäksi joogaa, lenkkeilyä ja satunnaisesti ”taiteilua”. Pidän erityisesti kuvanveistosta ja kalusteiden tai esineiden tuunaamisesta maaleilla, tapeteilla tai millä vaan mitä mieleen juolahtaa.

Olen työskennellyt Raahen Värisilmässä vuodesta 2013, ja näihin muutamaan vuoteen on mahtunut monenlaisia projekteja. On ollut ihania koteja ja mielenkiintoisia julkitiloja. Työn parasta antia on sen monipuolisuus. Jokainen työpäivä on erilainen, jokainen kohde on erilainen. Raahessa on kaunis vanha kaupunginosa, jossa taloja sisustetaan vanhaa kunnioittaen tai vanhaa ja uutta yhdistäen. Tämän myötä olenkin hurahtanut vanhojen tavaroiden, esim. lasiesineiden keräilyyn. Unelmieni projekti olisikin vanhan ja uuden yhdistelyä, luovaa suunnittelua ja toteuttamista.

Sekä taiteilussa että sisustamisessa minua inspiroi luonto värivaihteluineen. Kotini vierestä lähtee lenkkipolku, joka kulkee halki viljapellon ja kiertää metsän keskellä lammen rannalle. Kaikki maailman värit löytyvät tältä reitiltä. Minua inspiroivat myös näkemäni asiat, esim. hieno tehosteseinä, kauniisti maalattu kaluste, kekseliäät tuotteet yms. Minulla ei ole lempiväriä tai tiettyä tyyliä, ne vaihtelevat fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä olen innostunut sisustuksen värikkyydestä, sametinhimmeistä, puuterimaisista materiaaleista ja pinnoista.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika