Johanna Piekäinen

Johanna Piekäinen

Värisilmä Mikkeli | Setrikatu 6, 50100 Mikkeli | +358 40 480 3297

 

Olen unelmieni ammatissa ja työssä sisustussuunnittelijana, kun pääsen toteuttamaan asiakkaiden sisustushaaveita ja muokkaamaan heidän ajatuksistaan konkreettisesti totta! Olen työskennellyt aiemmin sisustusmyyjänä ja -suunnittelijana huonekaluliikkeessä, ja sen myötä osaan hahmottaa kodit yhtenäisinä kokonaisuuksina. Itse olen aina ollut intohimoinen sisustaja, ja suunnitellut monta omaa kotia pintaremonteilla uusiksi. Tällä hetkellä asumme 60-luvun rintamamiestalossa, ja tätä olemme viimeiset parikymmentä vuotta rempanneet unelmien kodiksi tila kerrallaan. Rakastan sisustamisessa voimakkaita värejä, kontrasteja, tapetteja ja erilaisia pintastruktuureja.

Suunnittelun lähtökohtana on mielestäni kuunnella aidosti asiakasta, olla kiinnostunut asukkaista ja myös tutustua talon ja remontoitavan kohteen luonteeseen. Monesti asiakkailla ei ole selkeää visiota toiveistaan tai ideoita on laidasta laitaan, ja silloin suunnittelijan on osattava olla herkkänä ja saatava kiinni olennaisesta. Lisäksi sisustuksellisen on oltava myös toiminnallinen. Tässä mielestäni suunnittelijalla on tärkeä rooli eli tuoda suunnitelmaan mukaan kokemuksen opettamat näkökohdat, jotta lopputulos on kaikilta osa-alueiltaan onnistunut. Palkitsevinta työssä on toteutuneet ja onnistuneet suunnitelmat ja niiden asiakaspalautteet, joissa kerrotaan lopputuloksen olevan jopa yli odotusten ja täydellisesti asukkaidensa näköinen!

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika