Katja Ketola

Katja Ketola

Värisilmä Vantaa Tammisto | Tammiston Kauppatie 18, 01510 Vantaa | +358 400 309 586

 

Olen ammatiltani sisustussuunnittelija, jolla on vuosien työkokemusta asiakaspalvelusta muotoilun alalla. Olen onnellinen siitä, että saan työskennellä päivittäin inspiroivien asioiden äärellä. Värit, materiaalit ja niiden yhdistelmien tutkiminen yhdessä asiakkaiden kanssa on todella antoisaa. Olen mielelläni avuksi erilaisissa sisustussuunnittelua kaipaavissa tilanteissa, olipa sitten kysymys teknisistä yksityiskohdista tai tilan visuaalisen maailman luomisesta.

Kun suunnittelen kokonaisuuksia, otan huomioon käytännön tarpeet, mutta en unohda viihtyisyyttä ja persoonallisuutta. Jokainen projekti on erilainen ja lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet. Joskus luodaan aivan uusi kokonaisuus, tai uudistetaan vanhaa mukaillen.

Käyttäjälähtöisyys ja ekologiset arvot ovat tämän päivän megatrendejä, jotka varmasti tulevat muovaamaan tarpeitamme koti-, työ- ja arkiympäristössämme. Seuraan mielenkiinnolla siihen liittyvää tutkimusta ja keskustelua. Hyvin suunniteltu tila vaikuttaa käyttäjiensä hyvinvointiin ja elämänlaatuun, sillä on sitä kautta merkittävä vaikutus arkemme sujuvuuteen.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika