Krista Saurio

Krista Saurio

Värisilmä Showroom Suomenoja | Kuitinmäentie 26, 02270 Espoo | Puh. 044 975 7649

 

Inspiroidun erilaisista sisustusratkaisuista kodeista ja ihmisistä. Olen tehnyt sisustussuunnittelua päätyökseni kohta kymmenen vuotta. Projekteja on ollut pienistä kylpytiloista ravintoloihin. Rakastan myös koiria, minulla on kolme pientä italianvinttikoiraa, joiden kanssa harrastellaan ja kierretään koiranäyttelyitä, aina kun töiltä keretään.

Työni rikkaus on, että kaikki kohteet ovat erilaisia ja jättävät oman tarinan muistoihin. Teen jokaista suunnitelmaa intohimolla, rakastan erilaisia ihmisiä ja erityyppisiä projekteja. Elän unelmaa jokapäiväisessä työssäni.

Katso videoesittely:

Tällä hetkellä olen innostunut vahvoista väreistä ja niiden yhdistelystä vaaleisiin pastelleihin. Vaaleat lattiapuupinnat ovat kauniita ja antavat mahdollisuuksia käyttää värejä seinillä ja tekstiileissä. Kauniit keraamiset laatat, jotka ovat kuin käsin valettuja, vievät sydämeni.

Suunnittelun kulku lähtee ensimmäisestä tapaamisesta. Kartoitan asiakkaan persoonaa ja myös talon arkkitehtuuri rytmittää monella tapaa suunnitelmaa. Sopisiko tyyliksi rouhean kodikas vai moderni, kiiltävä linja tai kenties jotain romanttista ja runsasta. Suunnitellaan sinulle koti, joka näyttää ja tuntuu omalta.

Sisustetaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi tunnelma, joka sinusta tuntuu hyvältä. Varaa aika kalenterista tai poikkea myymäläämme, niin katsotaan yhdessä suunnittelutapaamiselle sopiva ajankohta.

Varaa aika