Mari Silventoinen

Mari Silventoinen

Värisilmä Parikkala | Parikkalantie 17, 59100 Parikkala | +358 05 430929

 

Olen kellosepänliikesuvun ”vesa”, joten tiskin takana olen ollut pienestä pitäen. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1999, mutta sairastuttuani astmaan olen tehnyt erilaisia myyntialan töitä 30 vuotta, joista nyt viimeiset 16 vuotta Värisilmässä. Harrastuksiini kuuluu sisustaminen, piirtäminen, käsityöt ja mökkeily. Järvi ja luonto ovatkin osa minua.

Pienellä paikkakunnalla, jossa kaikki ovat toisilleen jollain tavalla tuttuja, projektit ovat olleet miellyttäviä tehdä. Asiakaslähtöisyys ja erilaiset, erikokoiset tilasuunnittelut ovat poikineet uusia juttuja. Mielekästä puuhaa niin itselleni kuin asiakkaillenikin. Unelmieni projekti voisi olla jokin isompi kauneusalan yritys tai spa, jonka tilasuunnittelun saisin toteuttaa. Kesämökit ovat myös kiehtovia suunnittelukohteita.

Tällä hetkellä sisustustrendeissä näkyy luonto ja luonnonmateriaalit sekä erilaisten pintojen yhdisteleminen. Värejä käytetään myös paljon – talvella voimakkaat värit yhdistetään vaaleaan sisustukseen ja keväisin vaaleat pastellinsävyt. Ensi kevään laventelin sävy on raikas tuulahdus! Eri vuodenaikoihin puettu koti pienin yksityiskohdin on minun juttuni.

Saan inspiraatiota luonnosta ja erilaisista, erituntuisista materiaaleista. Pidän vanhojen kalusteiden yhdistelystä nykyaikaiseen sisustukseen. Usein liian tavaran karsiminen auttaa tekemään kodista harmonisen kokonaisuuden, ja esim. 3–4 värin käyttö rauhoittaa tilaa. Itse olen hyvin skandinaavisen ja modernin sisustuksen ystävä kodin lämpöä unohtamatta.

SÄVYLÄ-VÄRISUUNNITTELIJA

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Sisustetaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi tunnelma, joka sinusta tuntuu hyvältä. Varaa aika kalenterista tai poikkea myymäläämme, niin katsotaan yhdessä suunnittelutapaamiselle sopiva ajankohta.

Varaa aika