Minna Frang

Minna Frang

Värisilmä Orimattila | Kärrytie 3, 16300 Orimattila | +358 3 871250

 

Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta ja käsillä tekemisestä. Omia remontteja on tullut toteutettua useita ja myös muiden projekteja. Suunnittelutyötä olen aiemmin tehnyt oman yrityksen kautta. Aikaisempien työpaikkojen kautta olen myös tutustunut mm. vesi- ja kylpyhuonekalusteisiin valmistajan edustajan roolissa. Harrastan koiran kanssa ulkoilua, espanjan opiskelua, matkustamista ja kuntosalilla käymistä.

Unelmieni suunnittelukohde on joko vanha puutalo tai täysin moderni kattohuoneisto. Olisi mukava suunnitella sekä romanttinen että vastakohtaisesti pelkistetty sisustus.

Kuumimpia juttuja tällä hetkellä ovat suurikuvioiset, värikkäät tapetit, voimakkaat, syvät värit esim. tummanvihreä, petroli, tiilenpunainen sekä aidot materiaalit ja luonnonmukaisuus. Itse olen tällä hetkellä innostunut aidoista materiaaleista, niiden luomasta laadukkuudesta ja  rauhallisesta tunnelmasta.

Kaiken lähtökohtana on asiakas – sisustuksen pitää olla hänen tarpeitaan vastaava. Tila antaa omat rajoituksensa, ja materiaaleista etsitään sopivat vaihtoehdot. Asiakkaan persoonallisuus pääsee esiin halutussa määrin. Pyrin aina lopputulokseen, joka myös kestää aikaa tai on helppo tarvittaessa muunnella trendien mukaiseksi.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika

Työnäytteitäni