Minna Hakanen

Minna Hakanen

Värisilmä Pori | Presidentinpuistokatu 12, 28130 Pori | +358 2 6315 500

 

Olen aiemmin työskennellyt toistakymmentä vuotta pankkialalla. Muutamia vuosia sitten vaihdoin alaa ja opiskelin sisustusartesaaniksi. Värit, niiden sävyt ja sävyjen harmonia ovat kiinnostaneet minua aina. Vuosien myötä kodin toimivuus ja helppohoitoisuus ovat nousseet myös tärkeiksi asioiksi, jotta arjen rutiinit eivät veisi liikaa vapaa-aikaa. Minulle tärkeä ympäristö on luonto ja erityisesti metsä. Vapaapäivinä löydänkin usein itseni metsälenkiltä koiramme Miinan kanssa. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeitä, ja yhteistä aikaa vietämme illanvietoin ja matkustellen.

Olen suunnitellut koteja hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Jokainen projekti on erilainen, ja se tekeekin tästä työstä mielenkiintoisen. Toisinaan asiakkaan haaveet ja tilan rakenteiden antamat mahdollisuudet tuovat haasteita, mutta luovuudella niistä on aina selvitty. Toimin aiemmin itsenäisenä yrittäjänä tehden sisustus- ja tekstiilisuunnitelmia, ja aikataulutus saattoi tuolloin olla haaste. Hyvällä suunnittelulla ja luotettavien yhteistyökumppanien tuella nämäkin haasteet on ratkaistu. Näin myös meillä VäriPorissa.

Unelmien projekti on jokainen projekti, joka valmistuttuaan täyttää asiakkaan toiveet. Mikään ei ole sen palkitsevampaa kuin saada huomata, että on päässyt sisään asiakkaan toiveisiin ja löytänyt ne ratkaisut, joista hän on haaveillut. Parasta on persoonallinen, asujiensa näköinen koti! Trendejä tärkeämpää on kodin henkilökohtaisuus. Se, että koti tuntuu kodilta. Itse olen mieltynyt luonnonmateriaaleihin ja -värisävyihin. Puuteriset sävyt ovat nyt pinnalla, ja ne sopivatkin hyvin skandinaaviseen sisustustyyliin.

lnspiraationi voi oikeastaan lähteä lähes mistä vain. Sen lähteenä voi toimia esimerkiksi asiakkaalle tärkeä esine tai maisema ikkunasta. Asiakkaalla voi myös itsellään olla selkeä oma vahva persoona, jonka siirrän suunnitelmaani. Voisin sanoa, että välillä yllätyn itsekin inspiraation lähteestä.

Sisustetaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi tunnelma, joka sinusta tuntuu hyvältä. Varaa aika kalenterista tai poikkea myymäläämme, niin katsotaan yhdessä suunnittelutapaamiselle sopiva ajankohta.

Varaa aika