Minna Pihlajaniemi

Minna Pihlajaniemi

Värisilmä Oulu | Taka-Lyötyn katu 4, 90150 Oulu | +358 44 734 8006

 

Olen opiskellut Lybeckerillä sisustus- ja kalustesuunnittelua, ja minulla on myös rakennuspiirtäjän koulutus. Sisustus on ollut harrastus, josta on sittemmin tullut ammatti. Suunnittelu on aina ollut lähellä sydäntäni. Olen kiinnostunut myös arkkitehtuurista, muotoilusta ja käsillä tekemisestä.

Pintamateriaalien ja värimaailman valinnat teen aina asiakkaan ehdoilla ja häntä kuunnellen hyödyntäen visuaalista silmääni ja luovuuttani. Hyvä mieli tulee siitä, kun huomaa asiakkaan toiveiden ja odotuksien toteutuvan, lopputuloksena tyytyväinen asiakas. On ollut ilo huomata, että pitkän valkoisen kauden jälkeen värit saapuvat koteihin, osalle voimakkaina ja osalle hieman varovaisemmin. Sisustuksessa saa olla kontrastia ja särmää.

Kerro, millaisen tunnelman haluat kotiisi

Autan sinua valitsemaan sopivat maalit sisätiloihin ja ulos sekä sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt ja materiaalit sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Katso ohesta näytteitä asiakkaideni remonteista ja sisustusprojekteista! Uusin sisustuskohteeni on Tunnetila-kilpailun voittajan, Tonin koti.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika

Työnäytteitäni

Kylpyhuone