Minttu Hakala

Minttu Hakala

Värisilmä Rovaniemi | Aittatie 11, 96101 Rovaniemi | +358 400 309 558

 

Inspiraationi syntyy tilasta, jota suunnitellaan ja erityisesti tunnelmasta, joka siitä välittyy. Olen hyvä lukemaan asiakasta ja hänen toiveitaan: Saan yleensä nopeasti kiinni siitä, minkälaisessa kodissa juuri hän haluaa asua. Tavoitehan on aina luoda asiakkaan näköinen ja tuntuinen koti, johon hänen on joka ikinen päivä kiva tulla.

Tyyliasioissa olen kaikkiruokainen, minun on aina helppo innostua siitä tyylistä, mitä asiakas haluaa! Omissa sisustusasioissasytyn erityisesti selkeistä linjoista ja rouheista betonipinnoista ja pyrin maustamaan niitä aina ripauksella glamouria. Myös boho-tyyli ja pehmeät, maanläheiset pastellisävyt vetävät minua puoleensa.

Unelmoin, että pääsisin joskus sisustamaan jotain huoneistoa vanhassa kivisessä kerrostalossa, sellaista jossa on upeat korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat. Haluaisin räjäyttää sellaisen täysin uusiksi ja luoda vanhan tilalle loft-tyylisen ratkaisun.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika

Työnäytteitäni

Portaikko