Mirja Vanninen

Mirja Vanninen

Värisilmä Nummela | Tuusantie 3, 03100 Nummela | +358 10 501 8625

 

Sisustaminen on aina ollut lähellä sydäntäni, työkseni olen tehnyt sitä noin 10 vuotta aina jossain muodossa. Ensin ravintola- ja nykyisin yksityispuolella. Eläinrakkaana ihmisenä harrastuksiini kuuluu hevoset, joita minulla on kaksi, sekä saksanpaimenkoira. Hevosten kanssa harrastan ratsastusta ja raviurheilua, ja koiran kanssa lenkkeilyä. Luonteeltani olen iloinen, helposti lähestyttävä sekä ulospäin suuntautunut. Matkustaminen on kiinnostukseni kohteena, kun aika vain antaa myöden.

Sisustusprojekteista kiinnostavin on ollut oman talon kokonaisvaltainen suunnittelu ja sen läpivieminen vuonna 2017. Työssäni saan inspiraation kohteen asukkaiden persoonista, kohteen sijainnista sekä ympäröivästä luonnosta.

Tällä hetkellä yhä useampi uskaltaa käyttää värejä rohkeammin kuin aikaisemmin, ja tämä näkyy sekä tapeteissa että maalattavissa pinnoissa. Kohteista halutaan tehdä selkeästi omannäköisiä ja korostaa asukkaiden persoonaa.

Unelmaprojektini olisi omakotitalokokonaisuuden suunnittelu, myös keittiön osalta. Olen työssäni suunnitellut myös Noblessa-keittiöitä.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika