Ninni Ahokas

Ninni Ahokas

Värisilmä Mikkeli | Setrikatu 6, 50100 Mikkeli | +358 50 3482625

 

Sisustaminen ja erilaiset tilaratkaisut ovat aina olleet minulle sydämenasia – jo pienenä piirtelin huoneestani pohjakuvia ja siirtelin kalusteita suunnitelmieni mukaan. Minulle koti on kaiken keskipiste ja olen onnellinen kauniissa ja toimivassa ympäristössä. Haluan jakaa saman tunteen myös asiakkailleni!

Vierailen mielellään kohteessa jo kartoitusvaiheessa. Tällöin keskustellen kartoitan asiakkaan toiveet ja pystyn paremmin hahmottamaan tilan mahdollisuudet, mikä takaa onnistuneen suunnitelman.  Suunnitelmissani pyrin aina toimiviin, kestäviin ja ajattomiin sisustusratkaisuihin, joiden haluan ilmentävän asiakkaan persoonaa, ajan trendejä unohtamatta. Valitsen suunnitelmiini aina asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin sopivat parhaat vaihtoehdot kokonaisuuden huomioiden.

 Palkitsevinta työssäni on asiakkaan toiveet ylittävä suunnitelma!

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika