Pamila Sandhu

Pamila Sandhu

Pyrin aina mahdollisimman toimiviin, kestäviin ja ajattomiin ratkaisuihin. Suunnitteluprosessi kanssani lähtee usein liikkeelle tutustumiskäynnillä myymälässämme, jolloin kuuntelen toiveitasi ja esittelen sopivia pintamateriaaleja. Tarpeen mukaan käyn myös katsomassa ja kuvaamassa kohteen. Suunnittelun edetessä piirrän mahdollisuuksien mukaan tilastasi 3D-kuvat ja teen tarjouksen materiaaleista. Olen apunasi koko prosessin ajan aina remontointi-tai rakentamisvaiheen yli. Varaa rohkeasti aika, niin suunnitellaan sinulle koti, joka näyttää ja tuntuu omalta!
Värisilmä Haukipudas | Revontie 15, 90830 Haukipudas | +358 8 5471561

 

Suunnitellaan sinulle koti, joka näyttää ja tuntuu omalta. Kodin tuntu ei synny pelkistä pohjapiirroksista ja parkettineliöistä, tapettirullista tai maalitelan vedoista. Viihtyisä koti syntyy, kun näistä kaikista saadaan yhdistettyä asukkaan näköinen kokonaisuus.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika