Reijo Paananen

Reijo Paananen

Värisilmä Viitasaari | Rantatie 2, 44500 Viitasaari | +358 14 57 1190

 

Olen innokas harrastajarakentaja ja remontoija. Minulla on aina jokin projekti työn alla. Teen aina mahdollisimman paljon itse. Haluan myös kokeilla uusia materiaaleja ja työtapoja. Luontoihmisenä ekologiset arvot ovat minulle tärkeitä.

Mielenkiintoisimpia projekteja ovat olleet vähän isommat taloyhtiöiden saunaosastojen uudistukset, joissa asukkaat ovat päässeet mukaan suunnittelemaan viihtyisiä yhteisiä tiloja koko taloyhtiön väelle. Yhteistyö eri asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa antaa paljon energiaa ja näkemyksiä uusiin haasteisiin.

Unelmien projekti voisi olla vaikka sarja kohteita, jotka saavat uudet asiakkaat innostumaan edellisten onnistumisista. Luonnon läheisyydessä olevat vapaa-ajan kohteet saavat minut innostumaan. Esimerkiksi kylpyhuoneissa isojen laattojen ja värien yhdistely sopusoinnussa luonnon värien kanssa on erittäin antoisaa. Tapeteilla, sisustusmateriaaleilla ja maaleilla pystytään luomaan harmonisia kokonaisuuksia.

Inspiraationi löydän ihmisistä ja kohteen tunnelmasta sekä omasta innostuksestani.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika