Sanna Määttä-Multas

Sanna Määttä-Multas

Värisilmä Kuusamo | Kitkantie 1, 93600 Kuusamo | +358 8 852 1021

 

Olen työskennellyt Värisilmässä jo vuodesta 2001. Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi lasten harrastuksen, jääkiekon parissa. Tykkään käydä myös kuntosalilla sekä pelailla salibandyä. Urani varrella olen saanut olla toteuttamassa monen asiakkaan haaveita ja unelmia. Paras kiitos on se, kun monen vuoden jälkeenkin asiakkaan tapaa ja saa kiitosta siitä, kuinka tyytyväisiä he ovat edelleen.

Suosin sisustuksessa ajattomia, maanläheisiä värejä hieman maustettuna jollakin pienellä tämän hetken trendillä. Tykkään selailla esim. Instagramia ja ammentaa sieltä kuumimmat jutut – mitä esim. naapurimaassamme Ruotsissa käytetään.

Teen sisustussuunnitelmien lisäksi kalustesuunnittelua. Tykkään työstäni, koska jokainen asiakas on persoona, ja jokainen kohde erilainen. Kahta samanlaista päivää työssäni ei ole. Suunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeesta, ja tavoitteeni on luoda jokaiselle täydellinen koti, jossa viihdytään.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika