Sari Kvist

Sari Kvist

Värisilmä Haukipudas | Revontie 15, 90830 Haukipudas | +358 50 338 1918

 

Olen koulutukseltani muotoilija ja tehnyt sisustus- ja rautakauppa-alalla monipuolisesti töitä jo usean vuoden ajan. Suunnittelussa ajattelen aina käytännönläheisyyttä, mutta myös tyylikkyyttä. Vaikka uskallan käyttää värejä, on kokonaisuuden oltava harmoninen ja sopusoinnussa.

Suunnitteluni lähtökohtana toimivat asiakkaani toiveet, mutta tuen ja autan mielelläni heittämällä uusia ehdotuksia, joista voimme yhdessä lähteä pohtimaan sopivinta sisustusratkaisua. Minulla on myös erityisosaamista niin valaistuksesta kuin valaistussuunnittelusta. Siksi muistutan asiakastani usein valaistuksen tärkeästä vaikutuksesta lopputulokseen.

Vapaa-aikani menee urheillessa, luonnossa liikkuen ja kotona touhuillen. Kesäisin tykkään upottaa sormet multaan ja hoitaa pientä hyötykasvipuutarhaani – eri vuodenajat ja luonnon värit inspiroivat minua. Omaa tyyliäni kuvailisin moderniksi ja skandinaaviseksi, mutta mukana on kuitenkin sopiva ripaus boheemisuutta.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika