Tarja Riekkinen

Tarja Riekkinen

Värisilmä Pori | Presidentinpuistokatu 12, 28130 Pori | +358 44 587 0045

 

Minulla on vuosikymmenten kokemus kaupan alalta, Värisilmään tulin vuonna 2021. Koulutukseltani olen rakennuspiirtäjä, sisustusartesaani ja kiinteistönvälittäjä. Sisustusartesaaniopintojen kautta olen päätynyt takaisin tänne opiskeluajan työharjoittelupaikkaan, palannut sisustamisen pariin muutaman kiinteistönvälitysvuoden jälkeen.

Rakas harrastukseni on aina ollut sisustaminen, oma kotini on oltava harmoniassa ja kaunis – ja kieltämättä viihdynkin hyvin kotonani. Kotoiluun sopii myös käsityöharrastukseni, iltaisin minut löytää sohvan nurkasta kutimet kädessä! Raitis ilma ja ulkoilu meren rannalla tai vaikka metsässä vaeltelu ovat mukavaa vastapainona työlle ja kotoilulle.

Työssä minua inspiroivat aina uudet mallistot, niin tapetit, laatat kuin lattiamateriaalit sekä lukuisat maalisävyt. Kaikkien näiden yhdisteleminen, ja mitä suurempi kokonaisuus on, sen kiehtovampaa on suunnittelu ja palasten yhteen liittäminen. Tällä hetkellä kiehtoo ajatus vahvojen ja syvien värien paluusta pikkuhiljaa pitkän vaalean kauden jälkeen!

Suunnittelutyö lähtee aina asiakkaan toiveista ja haaveista, suunniteltavasta tilasta ja sen käyttötarkoituksesta. Koen, että suunnittelijan tehtävänä on ohjata asiakasta hänen omiin valintoihinsa ja mieltymyksiinsä, kuitenkin tarjoten uusia näkemyksiä ja ajankohtaisia ratkaisuja näiden rinnalle. Tänä päivänä asiakkaat ovat usein jo netistä löytäneet mieluisia ratkaisuja ja suunnittelijalta toivotaan näiden toiveiden konkretisoimista toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tervetuloa Tunnetila-asiakkaakseni VäriPoriin!

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika

Työnäytteitäni