Tuula Korja

Tuula Korja

Värisilmä Mikkeli | Setrikatu 6, 50100 Mikkeli | +358 50 512 3112

Suunnittelutyössä kaikki lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja hänen toivomaa tunnelmaa kunnioittaen. Luonnollisesti tila antaa raamit suunnittelulle. Mieleen jäävimpinä suunnittelukohteinani ovat olleet kohteet, joissa on ratkaistu jokin asiakkaan ongelma ja saatu asiakkaan arki sujuvammaksi esimerkiksi tilasuunnittelun avulla. Unelmieni suunnitteluprojekti onkin päästä suunnittelemaan tilasuunnittelultaan haastava kohde toimivaksi niin kalusteiden kuin materiaalien avulla.

Mielestäni kommunikointi suunnittelijan ja asentajan välillä on todella tärkeää, jotta haluttu työn laatu täyttyy. Vaikka tuotereklamaatioita sattuu valitettavasti silloin tällöin, niin luotettavien tavarantoimittajien kanssa niiden hoito on sujunut yleensä nopeasti ja jouhevasti.

Tällä hetkellä minua inspiroi sisustuksessa luonnonläheiset materiaalit, voimakkaat värisävyt, puun sävyt ja isot laattakoot. Itse olen innostunut etenkin rimaseinistä, tekstuureista ja kodikkuudesta.

Yrittäjänä arjen kiinnostuksen kohteet liittyvät vahvasti työhön ja nautin joka päivä töihin lähdöstä. Minulla on intohimo yritystoiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Vapaa-ajalla lapsen lapsi tuo iloa arkeen ja tykkää touhuta hänen kanssaan. Pidemmillä vapaa-jaksoilla matkustelen mielellään tai mökkeilen.

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

Varaa aika