Virve Nyman

Virve Nyman

Värisilmä Kirkkonummi | Luostarinportti 2, 02400 Kirkkonummi | +358 9 2230 5450

 

Olen lapsesta asti rakastanut värejä. Istuin pienenä tyttönä keittiössä räsymatolla, ja näin radiosta kuuluvan musiikin maton raidoissa -eri sävelet kuulostivat eri värisiltä. Teininä hain paikalliseen Värisilmä-liikkeeseen lauantai- ja kesätöihin siksi, että olin isäni kanssa kaupassa käydessäni vaikuttunut ikihyvikseni isosta, upeasta värikartasta kaupan seinällä. Siitä lähtien Värisilmä on ollut iso osa elämääni, viimeiset parikymmentä vuotta kauppiaana.

Olen parantumaton esteetikko; paitsi visuaalisesti, mutta myös muuten. Rakastan kaunista musiikkia, kauniita maisemia, kaunista kielen käyttöä, hyvää ruokaa kauniisti katettuna, kauniita hetkiä yksin ja ystävien kanssa…  Kaikessa rakastan kuitenkin pientä särmää. Se täydentää kauneuden luomalla eron luonnollisen ja teollisesti tuotetun välille. Esteetikko minussa vie usein taidenäyttelyihin. Käyn mielelläni pienissä näyttelyissä, koska haluan keskittyä jokaiseen teokseen, en vain laukata näyttelyä läpi.

Inspiraatiota saan loputtomasti luonnosta. Siellä on kestävää kauneutta, harmoniaa, särmää, yllättäviä yhdistelmiä. Luuhaan usein metsissä ja olen innokas sienestäjä. Kotona tykkään laittaa ruokaa, etenkin hyvää musiikkia kuunnellen. Liikunta on myös iso osa elämääni, sekin kiehtoo osaltaan esteettisistä syistä: näen helposti liikkeen muotoina ja väreinä. Juoksen, pyöräilen, käyn melomassa ja ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Työssäni mieleenpainuvimmat projektit ovat olleet ne, joissa on ollut haastetta. Ja sellaiset, joissa lopputulos on ollut jotain ihan muuta kuin mitä asiakas oli etukäteen ajatellut – mutta joiden lopputulos on juuri samasta syystä ollut onnistunut. Tällä hetkellä asiakkaat ovat kiinnostuneet aidosti kestävistä materiaaleista, jotka ovat myös eettisiä ja ekologisia valintoja.

SÄVYLÄ-VÄRISUUNNITTELIJA

Kerro millaisen tunnelman haluat kotiisi, sisään tai ulos! Autan sinua valitsemaan sopivat maalit ja sävyt satojen vaihtoehtojen joukosta. Kerron, mitä erilaiset värit saavat tilassa aikaan ja mitkä sävyt sointuvat yhteen. Autan sinua luomaan juuri niin harmonisen kokonaisuuden kuin itse haluat.

MAALITOHTORI

Suunnitteletko talosi ulkomaalausta? Tiedätkö, missä kunnossa ulkoverhous on tai millä maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu? Olen Tikkurila Oy:n erityiskoulutuksen käynyt Maalitohtori ja autan sinua valitsemaan taloosi sopivat maalit ja tekemään kestävät pohjatyöt.

Sisustetaan kotiisi tai muuhun kohteeseesi tunnelma, joka sinusta tuntuu hyvältä. Varaa aika kalenterista tai poikkea myymäläämme, niin katsotaan yhdessä suunnittelutapaamiselle sopiva ajankohta.

Varaa aika