Tukholman sisustusmessut 2020: Tunnetila-suunnittelijoiden nostot

Tukholman sisustusmessut 2020: Tunnetila-suunnittelijoiden nostot

Mitä reissulta jäi päällimmäiseksi mieleen? Sisustuksen ammattilaiset, Tunnetila-suunnittelijat vierailivat Tukholman huikeilla sisustusmessuilla. Katso, minkälaisia tunteita suunnittelijoilla messuilla heräsi!

Murrettujen tummien sävyjen ystävälle Tukholman messut olivat tänä vuonna kuin loputon karkkikauppa. Unelmien värejä oli käytetty paljon, Meren kohina -nimistä ruskeaa oli käytetty kauniisti, lisäksi näkyi Messinkiä ja valkoisista bongasin ilokseni Kyynel-nimisen sävyn.
Krista Saurio, Värisilmä Showroom Suomenoja

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaAkustiikkaelementitkin voi toteuttaa luovasti! Näin musiikki-ihmiselle iloinen yllätys oli akustiikkalevyt, joiden kangaspinnalle oli brodeerattu upeat kuvat.
Johanna Väkinen, Värisilmä Pori

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaYhtenä suurena trendinä on tulossa esineiden monikäyttöisyys. Nyt törmäsin ensimmäistä kertaa lampun ja akustiikkaelementin yhdistelmään. Hieno muotoilu ja jotain uutta!
Sirpa Vuoti, Värisilmä Oulainen

Huonekaluissa näkyi paljon puuta ja pehmeyttä niin muodoissa kuin värityksessäkin, niin kuin tässä ihanan pesämäisessä tuolissa. Kiinnitin huomiota myös erilaisiin tilanjakajiin, tässä on käytetty läpikuultavia väliverhoja.
Liisa Nurro, Värisilmä Petikko

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaMikä valon, varjojen ja sävyjen liitto! Huomaa pyöreät, art deco -henkiset peilit ja punottu lampunvarjostin.
Minna Hakanen, Värisilmä Pori

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaKokonaisuus, jossa on kaikki kohdallaan. Taidokas, viimeistelty muotoilu huonekaluissa, tyylikäs tumma tausta, luonnonelementteinä hienot kuivakukka-asetelmat sekä viherseinä.
Maarit Leinonen, Värisilmä Hamina

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaHerkullinen keltainen, joka Unelmien värikartassa on nimeltään Siemenkota, on ollut itsellä kalusteissa ja tekstiileissä jo vuosia, mutta oli sykähdyttävää nähdä se maalattuna seinäpintana. Tilan tummat kalusteet ja esineet pääsivät hienosti oikeuksiinsa keltaista taustaa vasten.
Susanna Vuoti, Värisilmä Oulainen

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaMessujen paras osasto! Ehdottoman kaunista, häpeämättömän elämäniloista, hulvatonta värien käyttöä. 10 pistettä positiivisesta anarkiasta.
Virve Nyman, Värisilmä Kirkkonummi

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaSilmä nauttii ja sielu lepää tällaisessa tilassa. Harmonisen kokonaisuuden salaisuus on rauhallisten värien ja luonnonmateriaalien yhdistely.
Paula Sinisalo, Värisilmä Kotka

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaTämä tila meni tunteisiin. Minua sykähdytti voimakkaiden murrettujen värien yhdistelmät ja niide tuoma yllättävä rauhallisuus ja seesteisyys.
Eveliina Nikola, Värisilmä Hamina

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaHuima esimerkki tanskalaisesta yksinkertaisen pelkistetystä estetiikasta. Kun sävyt ovat harmoniset ja turhat tavarat on karsittu, saa tilaa omille tunteille ja ajatuksille. Puhdaslinjaisuus ilman lisätehosteita, se vain toimii!
Weronika Kangas, Värisilmä Showroom Suomenoja

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaYksi messujen tyylikkäimmistä osastoista, jossa ihastuin materiaalien häikäisevään yhdistelyyn: Puu, turkoosi lasi ja musta teräs on esimerkiksi tässä pöydässä liitetty toisiinsa suorastaan vangitsevasti.
Mari Silventoinen, Värisilmä Parikkala

Värisilmä Tukholman sisustusmessuillaPyöreät ja pehmeät muodot olivat vallitsevia messuilla niin kalusteissa kuin muissakin esineissä, teräviä kulmia ei juuri näkynyt. Pehmeyttä korostettiin vielä entisestään verhoiluilla, joissa oli käytetty muhkeita muotoja ja teddymäisiä kankaita.
Annika Ronkainen, Värisilmä Nummela-Karkkila

Värisilmä Tukholman sisustusmessuilla

Messuilla oli mielettömiä mattoja. Kauniita lämpimiä kuvioita ja tekstuureja!
Christel Björkqvist, Värisilmä Showroom Suomenoja

Tunnetila-suunnittelijalta apua kaikenkokoisiin sisustusprojekteihin

Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelu on käytettävissäsi, suunnittelit kotiisi sitten yhtä tehosteseinää, uutta kylpyhuonetta, yhden huoneen tai vaikka koko kodin sisustusta. Sisustusneuvojamme ovat ammattilaisia, jotka auttavat sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Autamme sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, lattiat ja muut pintamateriaalit lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Sisustusneuvojamme ovat myös teknisiä asiantuntijoita, joilla on laaja tietotaito uusimmistakin materiaaleista. Palvelu on maksuton, varaa aika netissä tai poikkea myymälään.

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun