Tunnelmia Tukholman sisustusmessuilta

Tunnelmia Tukholman sisustusmessuilta

Tukholman upeat sisustusmessut avautuivat tänään. Värisilmän Tunnetila-suunnittelijoiden ryhmä on haistelemassa uusia sisustustrendejä. Katso tuoreeltaan makupalat messuilta!

Tällä viikolla Tukholma tulvii silkkaa kauneutta: väriloistoa, huippumuotoilua, silmiähiveleviä kuoseja ja mielenkiintoisia materiaaleja, muun muassa. Tunnetila-suunnittelijat ovat joukolla bongaamassa uusia trendejä ja tietysti Unelmien värejä!

Trendikatsaus tulossa, stay tuned…

Tukholma 2020 sisustusmessut 1 Tukholma 2020 sisustusmessut 2Tukholma 2020 sisustusmessut 3 Tukholma 2020 sisustusmessut 4Tukholma 2020 sisustusmessut 5

Tunnetila-suunnittelijalta apua kaikenkokoisiin sisustusprojekteihin

Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelu on käytettävissäsi, suunnittelit kotiisi sitten yhtä tehosteseinää, uutta kylpyhuonetta, yhden huoneen tai vaikka koko kodin sisustusta. Sisustusneuvojamme ovat ammattilaisia, jotka auttavat sinua muuttamaan ideasi ja haaveesi toimivaksi kokonaisuudeksi. Autamme sinua löytämään kotiisi uudet värit ja valitsemaan maalit, laatat, tapetit, lattiat ja muut pintamateriaalit lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Sisustusneuvojamme ovat myös teknisiä asiantuntijoita, joilla on laaja tietotaito uusimmistakin materiaaleista. Palvelu on maksuton, varaa aika netissä tai poikkea myymälään.

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun