Tunnetila-kilpailu

Osallistu Tunnetila-kisaan – voita sisustussuunnittelu ja pintamateriaalit
(arvo 5 000 €)!

Tehdäänkö yhdessä sisustushaaveistasi totta? Kerro meille, miksi juuri sinä tai perheesi tarvitsette kotiinne ammattilaisen sisustussilmää ja huippulaadukkaat materiaalit. Millaiseen tilaan kaipaisit uutta ilmettä? Millainen tunnelma tekisi siitä täydellisen? Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelu toteuttaa toiveesi.

Näin kisa toimii

Täytä osallistumislomake ja kerro meille projektistasi. Liitä mukaan myös kuvia ja halutessasi hakemusvideo. Värisilmän ammattilaisraati valitsee kisaan osallistuneista yhden voittajan, jonka toiveet toteutetaan. Kisa alkaa 19.2. ja päättyy 1.4.2018. Kohteesi voi olla iso tai pieni, kaupunkiasunto tai kesämökki – mikä tahansa. Palkintona saat kohteeseesi Tunnetila-suunnittelijan palvelut sekä pintamateriaalit Värisilmän valikoimista 5 000 euroon asti.

Sinun roolisi

Voittaessasi palkinnon sitoudut myös dokumentoimaan projektisi ja pääset osaksi Värisilmän markkinointikampanjaa. Taltioit kuva- ja videomateriaalia kohteen muutoksista ja kirjoitat blogitekstiä tapahtumien kulusta. Materiaalia tullaan käyttämään Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun mainonnassa erilaisissa mainoskanavissa. Sinun ei tarvitse olla ammattikirjoittaja tai -kuvaaja – teet kaiken omalla tyylilläsi ja viimeistelyyn saat tarvitessasi apua.

Palkinnosta

Palkintoon sisältyy Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun suunnittelijan työ sekä pintamateriaaleja maksimissaan 5 000 €:n (sis. alv) arvosta valittuun kohteeseen. Materiaalit tulee valita Värisilmän tuotevalikoimasta (värisilmä.fi/tuotteet). Palkintosumman ylittävät materiaalihankinnat voittaja maksaa itse. Voittaja voi itse valita mieleisensä Tunnetila-suunnittelijan omalta paikkakunnaltaan (värisilmä.fi/tunnetila).

Palkintosummaan sisältyvät ainoastaan tuotteet, ei kohteen remontointi, maalaus tai pintamateriaalien asennus. Jos haluat apua tekijöiden kartoittamisessa, saat Värisilmän kautta huippuammattilaiset toteuttamaan remonttisi. Mikäli lunastat tuotteita Värisilmän valikoimista alle 5 000 eurolla, käyttämätöntä rahaa ei voi siirtää remontointikustannuksiin, eikä erotusta makseta käteisenä.