Tunnetila-sisustuspalvelusta apua ja ryhtiä rakentajalle ja remontoijalle

Tunnetila-sisustuspalvelusta apua ja ryhtiä rakentajalle ja remontoijalle

Minkä tyylisen kodin haluan? Minkälaiset lattiat mihinkin laitetaan? Maalia vai tapettia? Miten ladotaan kaakelit? Kuka tämän kaiken tekee? Värisilmän Tunnetila-palvelussa asiantuntija auttaa luovimaan sisustuspäätösten valtameressä eteenpäin ja tekemään unelmien kodista totta – budjetissa ja aikataulussa.

Tutustu sisustusneuvojiin
Tunnetila-sisustuspalvelussa henkilökohtainen sisustusneuvoja auttaa asiakkaita suunnittelemaan ja toteuttamaan itselle mieluisan sisustuskokonaisuuden.

”Monesti asiakkailla on lähtökohtana sisustukselle joku tietty elementti, esimerkiksi hauska tapetti”, kertoo Värisilmän sisustussuunnittelija Sofia Rusila. ”Autamme rakentamaan sen ympärille lattiasta kattoon harmonisen kokonaisuuden, jonka toteutuksesta teemme selvän suunnitelman.”

Tunnetila-asiantuntija pystyy helpottamaan asiakkaiden päätöksentekoa merkittävästi rajaamalla tarjolla olevista lukuisista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat parhaiten heidän makuunsa, elämäntilanteeseensa ja budjettiinsa.

”Jos asiakkaalla on mielessä tietyntyyppinen laatta, voimme esitellä samasta hintahaarukasta muitakin, kenties ominaisuuksiltaan parempia vaihtoehtoja”, Rusila sanoo. ”Haluamme, että asiakkaat saavat mahdollisimman paljon vastinetta rahalleen.”

Asiantuntijan avulla voidaan välttää myös monet ikävät aikatauluyllätykset. ”Moni ei tule ajatelleeksi, että esimerkiksi lattiamateriaalien toimitusajat saattavat olla kuusikin viikkoa”, Rusila havainnollistaa.
Tunnetila-sisustuspalvelu muuttaa asiakkaan ajatukset tavoitteellisesti konkretiaksi: havainnekuviksi, tuotevalinnoiksi, kustannusarvioiksi, aikatauluiksi. Värisilmän asiantuntijat tekevät asiakkaiden puolesta tilaukset ja tarvittaessa järjestävät myös remonttimiehet paikalle hoitamaan asennustyöt.

”Olemme saaneet lukemattomat kiitokset siitä, että olemme auttaneet asiakkaita lopettamaan jahkailun ja laittamaan sisustusprojektiin vauhtia”, Rusila summaa ”Joillekin arvokkainta on apu sisustuksen esteettisessä puolessa, toisille käytännön tuki sisustusprojektin eteenpäinviemisessä. Itse koen onnistuneeni työssäni, kun lopputuloksena asiakkaalla on ajallaan ja budjetissa valmistunut kaunis koti.”