Tunnetila-sisustuspalvelu alkaa verkosta

Tunnetila-sisustuspalvelu alkaa verkosta

Sisustaminen alkaa haaveista – miltä meillä voisi näyttää, mistä pidän, minkälaisen tunnelman haluan saavuttaa?

Haaveiden toteuttamisessa tuleekin sitten vastaan vähän visaisempia kysymyksiä. Sopivatko minua viehättävät asiat keskenään yhteen? Sopivatko ne kotimme muuhun sisustukseen? Löytyisikö jostain meille vielä parempi vaihtoehto? Mistä tiedän, etten kyllästy tähän? Onko tämä liian pliisu? Taittaako tämä sävy siniseen vai ruskeaan? Paljonko tapettia tarvitaan? Paljonko haaveeni maksavat?

Tunnetila-sisustuspalvelu vie kohti unelmien kotia.

Season_laatta

Sisustusmateriaalien valinta vaatii paitsi silmää, myös valtavan tarjonnan läpikahlaamista, rakennusteknistä ymmärrystä, laskemista ja aikatauluttamista. Kun käytät Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelua, saat avuksesi sisustusneuvojan, joka tekee nämä asiat puolestasi.

Vaivaton Tunnetila

  • Henkilökohtainen sisustusneuvoja aikatauluttaa remontin puolestasi.
  • Hän hoitaa toimitukset työmaalle niin, etteivät tavarat loju tiellä eivätkä työt pääse materiaalien odottelun vuoksi seisahtumaan.
  • Hän myös huolehtii, että valitsemasi materiaalit sopivat toisiinsa teknisesti ja laskee tavaroiden menekin.
  • Lisäksi hän auttaa pitämään huolta budjetistasi.
  • Saat mukaan 3D-kuvat suunnitelmastasi. Se havainnollistaa muutoksen itsellesi, mutta toimii myös työohjeena rakennusmiehille.
  • Huonekortissa säilyvät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot.

Sisustussuunnittelupalvelun avulla säästyy paitsi vaivaa, myös runsaasti aikaa. Pintamateriaaleissa mahdollisuuksien ja yhdistelmien kirjo on ääretön. Värisilmä-ketju on tehnyt jo valtavan alkukarsinnan poimiessaan valikoimiinsa pohjoismaiseen makuun, olosuhteisiin ja määräyksiin sopivia materiaaleja, ja oma sisustusneuvojasi auttaa sinua kaventamaan mahdollisuuksien määrää käsitettävälle tasolle. Hän auttaa sinua tekemään päätöksiä – sitä remonttiprojektin vaikeinta tehtävää.

Sisustusneuvoja tekee toiveistasi pintamateriaalisuunnitelman Värisilmän tuotteilla. Sohvaa ja tauluja hän ei valitse, mutta lattiat, tapetit, maalit ja laatat ovat sisustusneuvojan erikoisosaamista. Suunnittelijamme myös saavat ensimmäisten joukossa maailmalta tietoja pintamateriaaliuutuuksista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Mustavalkoinen