A MANO R6NV DEC TAP2 CR 20X20 PORCELLANATO 0,96M2/KRT

62,40 /krt

(65,00 /m2)

Vain 43 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Tästä tuotteesta voi myös tilata näytteen kotiin.

A_Mano-laattamallisto – kuin käsin piirretty

A_Mano-laattamallisto päivittää klassisen majolica-tyylin tähän päivään. Geometriset ja kukalliset käsinpiirretyn näköiset kuvioaiheet kukoistavat tyylillä mustavalkoisessa väriskaalassa.
A_Mano-uutuuslaattojen mallisto on saanut inspiraationsa keskiaikaisesta italialaisesta majolica-koristekeramiikasta. Tässä perinnettä ja designiä yhdistävässä liitossa koristeellisuus on ajateltu uudelleen ja tuotu tähän päivään.

A_Mano-mallistolle ominaista on mustavalkoinen väriskaala ja kuin mustalla tussilla käsinpiirretyn näköiset kuviot, jotka leikittelevät säännöllisillä muodoilla ja koristeellisilla pinnoilla. Puolikiiltäväksi viimeistellyt, reunoiltaan viistetyt laatat käyvät sekä seiniin että lattioihin ja ne sointuvat kauniisti yhteen esimerkiksi puu-, betoni- tai kivilattian kanssa.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIa lasitettu porcellanato

Laatan mitat (cm)

20 x 20

Laatan paksuus

10,0 mm

Muoto

Pienet neliöt (max.20*20cm)

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.


Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.


Käyttökohteet

G Kaikki kodin tilat. Kevyt julkinen käyttö.