ARCHITETTURA 10X30 AGATA KYWW KAAKELI 1,08 M2/KRT

36,72 /krt

(34,00 /m2 )

Vain 72 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Kiiltävä- ja mattalasitteinen laatta on yksinkertaisen ja ajattoman tyylikäs valinta kylpyhuoneeseen ja keittiön välitilaan.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIIb lasitettu klinkkeri

Laatan mitat (cm)

10 x 30

Tuotemerkki

Nice & Easy

Laatan paksuus

7,5 mm

Muoto

Pienet suorakaiteet (max. 15*30cm)

Vedenimukyky

Yli 6% enintään 10%

Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.