Maalausurakka tiedossa? Kysy neuvoa tai varaa aika maaliasiantuntijalle! Maalausurakka tiedossa? Kysy neuvoa tai varaa aika maaliasiantuntijalle!

ARTEAK R0AJ 12,5X50 EBANO PORCELLANATO 1 M2/KRT

47,00  16,45 /krt

(16,45 /m2 )

Vain 10 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 päivää.

ARTEAK-laatoissa on puupintaa muistuttava pintastruktuuri, mutta niiden materiaali on kestävämpää ja helppohoitoisempaa kuin oikea puu. Arteak-laattoja on saatavilla kastanjan, eebenpuun, tammen ja saarnin väreissä. Kestävä Arteak-porcellanatolaatat soveltuvat sekä seinälle että lattiaan.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIa lasitettu porcellanato

Laatan mitat (cm)

12,5 x 50

Laatan paksuus

9,0 mm

Vedenimukyky

Enintään 0,5%

Käyttökohteet

PEI IV/G

Kaikki kodin tilat. Kevyt julkinen käyttö.


Hoito-ohjeet

Käyttöönottopuhdistus


Asennuksen ja saumauksen jälkeen laatan pinnalle jää kiinnitys- ja saumausainejäämiä, jotka sitovat likaa ja ovat siivousta vaikeuttava tekijä. Tämän vuoksi käyttöönottosiivous laimennetulla happo-pohjaisella puhdistusaineella on ensiarvoisen tärkeää ja tulee tehdä ennen tilan käyttöönottoa.


Laatoitettu pinta ja erityisesti sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Happopohjainen puhdistusaine levitetään kastellulle laatoitukselle ja annetaan vaikuttaa muutama minuutti. Pinta harjataan perusteellisesti. Puhdistusaine poistetaan huolellisesti (mekaanisesti tai käsin) ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Riittämättömästä puhdistuksesta voi jäädä tahmea ja likaa keräävä pinta. Tarvittaessa pesu toistetaan väkevämmällä liuoksella.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Porcellanato-laatat ovat erittäin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Puhdistusaineen liiallinen käyttö voi aiheuttaa tahmean ja likaa keräävän pinnan.


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus. Rasva- ja öljyjäämät poistetaan käyttämällä alkalista puhdistusainetta.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.