BOROSAN 14 7745 TAPETTI PAPERITAPETTI

19,50  5,85 /rll

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

On ihana astua persoonalliseen kotiin. Mitä helpompi huoneista on havaita, kuka siellä asuu, sitä kodikkaammaksi huone koetaan. Ja tapeteillahan kodikkuuden luominen tapahtuu kuin itsestään. Huoneisiin tulee välittömästi luonnetta, joka henkii laadukkuutta ja kosketeltavaa persoonallisuutta. Borosan 14 on laaja tapettimallisto, joka sopii monenlaiseen sisustustyyliin ja – makuun.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

11,2

Leveys (m)

0,53

Kiinnitystapa

Liisteri levitetään tapettiin

Kuviokohdistus

Vapaa kohdistus

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Erittäin pesunkestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Käyttökohteet

Paperitapetti on hengittävä ja miellyttävän tuntuinen materiaali seinien viimeistelyyn. Se on myös edullinen ja luonnollinen valinta.

Paperitapetti kestää erittäin hyvin puhdistusta sekä auringonvaloa.

Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa.


Paperitapettiemme valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita. Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


Asennusohje

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös että rullat ovat ehjiä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.

Katso tapettirullan etiketistä vaatiiko tapetin kuvio kohdistamista. Nurinpäin rullattu


2. Mittaa tapetoitavan seinän korkeus ja lisää mittaan 2-3cm ylä- ja alapäähän, huomioi myös mahdollinen kohdistus. Leikkaa 5-10 tapettivuotaa ja merkitse tapettien takapuolelle yläreuna, jotta tapetti tulee seinälle oikein päin.


3. Levitä liimaa reilusti ja tasaisesti tapettivuotien koko taustapuolelle. Taita tapettivuodat ¾ yläreunasta ja loput alareunasta keskelle. Anna vuotien levätä ja turvota vähintään 10min.


4. Taita auki tapettivuodan yläosa ja nosta se seinälle niin, että tapetin yläreuna menee muutaman sentin kattolistan päälle. Laske vuodan alaosa alas ja painele tapettia harjalla tai lastalla keskeltä reunoja kohti. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


5. Tarkista etiketistä asennetaanko tapetti pusku- vai limisaumoin. Jos tapetti asennetaan puskusaumoin, varmista että tapetti tarttuu alustaan reunoja myöten. Jos tapetti taas asennetaan limisaumoin, kiinnitä seuraava vuota noin 2-3 mm edellisen vuodan päälle.


6. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä. Älä hiero pintaa.


7. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen


Hoito-ohje

Tapetti on erittäin pesunkestävä. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa akryylipintaa.