CERESIT 25KG CM29 MULTI EXPRESS LAATTALAASTI

53,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 päivää.

CM-29 on nopeasti kovettuva laasti lattialaattojen kiinnittämiseen.
Erittäin pitkä työaika, 60min. Kävelykuiva ja saumattavissa n. 90 minuutissa seinillä ja n. 120 minuutin kuluttua lattioissa. Kovettuu nopeasti matalissakin lämpötiloissa. Sopii suurikokoisille lattialaatoille myös julkisissa tiloissa. 100% tartunta laatan taustaan ja alustaan sallii suuremman pistekuormituksen laatalle. Soveltuu myös seinälaatoituksiin.

KÄYTTÖKOHTEET

Ceresit CM 29 soveltuu suurten keraamisten laattojen, sileiden kivilaattojen, klinkkereiden ja valettujen betonilaattojen kiinnitykseen sisällä ja ulkona. Ei aiheuta värimuutoksia luonnonkivimateriaaleissa. Soveltuu maakosteana monimuotoisten luonnonkivien kiinnittämiseen. Soveltuu lattialämmityslattioiden laatoittamiseen. Soveltuu myös epätasaisten alustojen korjaamiseen ja tasoittamiseen ennen laatoittamista, jos pinnan epätasaisuus on enintään noin 30 mm. Ihanteellinen mm. askelmien, korokkeiden, portaiden sekä ikkunasyvennyksien korjaamiseen sisällä että ulkona.


TYÖSKENTELY

ALUSTA ESIKÄSITTELY


Ceresit CM 29 tarttuu kaikkiin kiinteisiin mekaanisesti lujiin, puhtaisiin ja kuiviin alustoihin,joissa ei oletarttuvuutta haittaavia aineosia. Irtonainen tai huonosti kiinni oleva aines on poistettava. Käyttö sisällä: Voimakkaasti imukykyiset alustat kuten esim. kevytbetoni, kipsilevyt ja tasoitepinnat, kipsikuitulevyt, lastu- ja vanerilevyt pohjustetaan Thomsit R766 – pohjusteella. Käyttö ulkona: Laattojen kiinnittäminen voidaan suorittaa suoraan sementtipinnalle (väh. 28 vrk

vanha) ja betonille, mikäli elementti on väh. 3 kkvanha.


KÄYTTÖOHJE


Sekoita CM 29 puhtaaseen kylmään veteen ja sekoita, kunnes seos on paakuton (veden määrä: ks. ”Tekniset tiedot”). Anna massan vetäytyä noin 5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Laatan asennusaika on noin 30 minuuttia. 100 %

prosenttisen tartunnan saaminen edellyttää riittävää alustan tasaisuutta sekä oikeaa laastin määrää. Nosta ensimmäinen laatta varmistaaksesi laatan pohjan 100 % peittyminen laastilla. Vesieristetyillä alustoilla ja matalissa lämpötiloissa vaaditaan pidempi aika ennen kävelyä ja saumausta. Tuore ylimääräinen massa voidaan puhdistaa vedellä; kovettunut materiaali on poistettavissa vain mekaanisesti.


OMINAISUUDET

– Erittäin pitkä työaika (60 min)

– Avoin aika 30 minuuttia

– Kävelykuiva ja saumattavissa n. 90 minuutissa seinillä ja n. 120 minuutin kuluttua lattioissa

– Kovettuu nopeasti matalissakin lämpötiloissa

– Sopii suurikokoisille lattialaatoille myös julkisissa tiloissa

– 100 % tartunta laatan taustaan ja alustaan sallii suuremman pistekuormituksen laatalle

– Soveltuu myös seinälaatoituksiin


Varastointiaika 6 kk viileässä ja kuivassa paikassa

varastoituna. Avatut säkit tulee käyttää mahdollisimman

nopeasti.