Maalausurakka tiedossa? Kysy neuvoa tai varaa aika maaliasiantuntijalle! Maalausurakka tiedossa? Kysy neuvoa tai varaa aika maaliasiantuntijalle!

CERESIT 280ML CEMENTGREY CS25 SANITEETTISILIKONI

13,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 päivää.

Saniteettisilikoni CS25 on tarkoitettu erityisesti kosteissa tiloissa liikuntasaumojen, seinien- ja lattioiden välisten saumojen sekä läpivientien tiivistämiseen. Vedenkestävä silikoni takaa pitkäaikaisen suojan sieniltä ja homeelta. Pysyvästi elastinen. Käy sisä- ja ulkokäyttöön, kestää hyvin sääolosuhteita ja UV-säteilyä. Saatavana 29 upeassa värisävyssä, jotka vastaavat myös CE40 saumalaastin sävyjä.

Käyttökohteet

Liikuntasaumojen tiivistykseen sisätiloissa, erityisesti saniteettitiloissa, esim. kylpyammeen, suihkualtaan,

pesualtaan ja laatoitettujen seinien väliset saumat sekä WC-istuimen tiivistämiseen lattiaa ja seinää vasten


Käyttöohje

ALUSTAN ESIKÄSITTELY

Saumojen sivujen on oltava puhtaita, kuivia ja pölyttömiä. Kaikki epäpuhtaudet ja vanhat maalikerrokset haittaavat tarttuvuutta ja ne on sen vuoksi poistettava.


Patruunan kärki leikataan kierteiden yläpuolelta. Muovisuutin kierretään paikoilleen ja leikataan vinosti sauman mittojen mukaisesti. Patruuna asetetaan patruunapuristimeen ja tiivistysmassaa pursotetaan tasaisesti saumaan. Tiivistysmassan pinta voidaan tasoittaa saippuaveteen kostutetulla lastalla. Muodostuvan kalvon repeämisen estämiseksi on suojaava teippi välittömästi tasoituksen jälkeen poistettava.

Tuore, vielä kovettumaton Ceresit CS 25 saniteettisaumausmassa voidaan poistaa alustaa vahingoittamatta liuotinaineella. Kovettunut tiivistysmassa voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Ceresit CS 25 saniteettisaumausmassaa ei voi maalata eikä lakata.


Tekniset tiedot

Ominaispaino: n. 1,02 kg/l

Shore A -kovuus: n. 25

Pohja: Etikkahappo

Kovettumisaika: n.3 mm 24h kuluessa

Käyttölämpötila: +5°C – +40 °C

Lämmönkesto: -40°C – +120°C

Pakkaus: 280 ml patruuna

Varastointi: 18 kuukautta

Värit:

väritön

01 valkoinen 03 carrara

07 harmaa 10 manhattan

12 sementinharmaa 13 antrasiitti

16 grafiitti 18 hiilenharmaa

43 beige