CERESIT CN94 10L ERIKOISPOHJUSTE

79,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ceresit CN 94 on suunniteltu alustojen pohjustukseen sisä- ja ulkotiloissa ennen lattiatasoitteen, paikkauslaastien sekä keraamisten- ja kivilaattojen kiinnityslaastin levittämistä.

Tuotetiedot

Käyttökohteet

Sisä- ja ulkotiloihin

Väri

Vaaleansininen

Käyttökohteet

Ceresit CN 94 on suunniteltu alustojen pohjustukseen sisä- ja ulkotiloissa ennen lattiatasoitteen, paikkauslaastien, keraamisten ja kivilaattojen kiinnityslaastin levittämistä. Sitä voidaan käyttää sekä vaaka- että pystypinnoilla, sekä imukykyisillä että imukyvyttömillä pinnoilla. Pohjustetta suositellaan erityisesti vaikeille alustoille (Vain rakennusten sisätiloissa), kuten: tasoilla, joissa on vaikeasti poistettavia liimajäänteitä, keraamisille laatoille, dispersio- ja epoksimaalipinnoille. Tuote vahvistaa aluspintaa ja parantaa tartuntaa alustaan


Ominaisuudet

– imukykyisille ja imukyvyttömille alustoille

– vaikeille alustoille

– erittäin hyvä tarttuvuus

– suositellaan OSB-levyille ja keraamisille laatoille

– voidaan laimentaa vedellä 1:3

– nopeasti kuivuva

– erinomainen pystypinnoille


Työskentely

Alustan esikäsittely

CN 94:llä pohjustettavien pintojen on oltava kuivia, kantavia ja puhdistettu tarttumista heikentävistä aineista, kuten rasvat, bitumit, pöly, jne. Kaikki tahrat ja heikot kerrokset on poistettava. Kipsi- ja anhydriittialustat, OSB- levyt ja vahvat maalipinnat on hiottava karkealla hiekkapaperilla, puhdistettava ja imuroitava. Kaikki sileät ja imukyvyttömät pinnat on ensin hiottava ja karhennettava. Vaatimukset yksittäisille alemmille kerroksille on esitetty taulukossa.

Käyttöohje

Ravista pakkauksen sisältö useita kertoja. Tiiviste on laimennettava vedellä (sekoita 1 osa CN 94:ää 3 osaan vettä). Imukyvyttömille pinnoille, puujohdannaisille pinnoille ja mastiksiasfalttialustoille CN 94:ää käytetään laimentamattomana. Levitä ohut kerros tuotetta. Levitä tasaisesti harjalla, älä muodosta lätäköitä. Alustasta riippuen kuivumisaika on 2-4 tuntia. Täydellisen kovettumisen jälkeen pinta on naarmuuntumisen kestävä. Muussa tapauksessa pohjustusprosessi on toistettava 24 tunnin kuluessa. Työkalut ja tuoreet tahrat pestään vedellä. Kuivuneet tahrat voidaan poistaa liuottimella.

HUOMIO

Työt on tehtävä kuivissa oloissa, ilman ja käsiteltävien pintojen lämpötilan ollessa + 5° – 25 °C. Vältä vetoa. CN 94:ää ei saa kaataa viemäriin eikä sekoittaa muiden lisäaineiden kanssa.