CERESIT DX 25KG LATTIATASOITE 0,5-10MM

52,50 /kpl

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Ceresit DX on lattiatasoite betonialustoiden tasoittamiseen
ennen lattiapäällysteiden asentamista kuivissa tiloissa.

Tuotetiedot

Työskentelyaika

noin 25 min

Käyttökohteet

Ceresit DX on lattiatasoite betonialustoiden tasoittamiseen ennen lattiapäällysteiden asentamista. Puualustoille erillinen työohje. Käytettäväksi kuivissa tiloissa. Ceresit DX ei sovellu viimeiseksi kulutuspinnaksi. Täyttää sisäilman laadun ja ympäristöystävällisyyden vaatimukset. Matala-alkalinen


Ominaisuudet

-kävelykelpoinen 2 tunnin kuluttua

-itsetasoittuva ja pumpattavissa

-korkea lujuus

-helppokäyttöinen kuivien tilojen lattiatasoite

-sopii lattialämmitys alustoille


Työskentely

Alustan esikäsittely

Alustan suhteellisen kosteuden tulee olla < 90% . Kiinnittyy kaikkiin lujiin, kiinteisiin, puhtaisiin ja kuiviin betonipintoihin, joissa ei ole tarttuntaa haittaavia epäpuhtauksia, ja jotka ovat rakenteellisesti virheettömiä. Betonipohjaisista alusmateriaaleista on poistettava sementtiliiman jäänteet. Pohjusta alusta Ceresit R766 tai CN 94 primerilla ennen tasoitteen levittämistä.
Tarvittaessa huokoisilla alustoilla suoritetaan toinen käsittelykerta. Alustan pohjustus parantaa tasoitteen DX juoksevuutta lattialla, estää veden liian nopeaa alustaan imeytymistä sekä ilmakuplien muodostumista laastin pinnalle. Suorita kolopaikkaukset ja linjaoikaisutyöt Ceresit RS 88 korjausmassalla.
Työn kulku
Kaada DX puhtaaseen veteen (+10-20°C) ja sekoita porakonevispilällä huolellisesti, kunnes muodostuu tasainen, paakuton massa. Anna massan seistä 5 minuuttia ja sekoita uudelleen. Suurempien pintojen osalta on suositeltavaa sekoittaa useampi erä samanaikaisesti. Tämä nopeuttaa työtä ja estää työsaumojen muodostumista. Levitä tasoitemassa lastalla tai piikkirissalla pintajännityksen- ja ilmakuplien poistamiseksi. Ceresit DX soveltuu pumpattavaksi (erillinen työohje).