FUTURA AQUA 40 PM1 0,45L KALUSTEMAALI TEKNOS

26,90 /ast

Tämä tuote on saatavilla vain Värisilmä-myymälöissä.
Katso lähin Värisilmä-myymäläsi tästä

FUTURA AQUA 40 on kestävä, puolikiiltävä ja vesiohenteinen kalustemaali sisä- ja ulkokäyttöön .

Sisätiloissa FUTURA AQUA 40 soveltuu maalattavaksi pohjamaalatuille ja aiemmin alkydimaaleilla maalatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille: ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, paneelit ja paneelikatot sekä esim. ilmastointikanavat, porraskaiteet, lämpöpatterit ja putkistot. FUTURA AQUA 40 soveltuu myös FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla pohjamaalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.
Ulkona FUTURA AQUA 40 soveltuu pohjamaalattujen ikkunanpuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden ym. maalaukseen.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Puolikiiltävä

Käyttökohde

1.5 Ovi-, ikkuna-, kaluste- ja esinemaalit

Riittoisuus

n. 8-10 m²/ L

Pakkauskoot

0,45L, 0,9L , 2,7L, 9L

Ohenne

Vesi

Työtapa

Levitys lakkasiveltimellä, mohairtelalla, maalaustyynyllä tai ruiskulla.

Tuotemerkki

Teknos

KÄYTTÖKOHTEET

Sisätiloissa FUTURA AQUA 40 soveltuu maalattavaksi pohjamaalatuille ja aiemmin alkydimaaleilla maalatuille puu-, metalli- sekä rakennuslevypinnoille: ovet, ikkunanpuitteet, kaapistot, listat, paneelit ja paneelikatot sekä esim. ilmastointikanavat, porraskaiteet, lämpöpatterit ja putkistot. Ulkona FUTURA AQUA 40 soveltuu pohjamaalattujen ikkunanpuitteiden, ovien ja ulkokalusteiden ym. maalaukseen. Sisätiloissa FUTURA AQUA 40 soveltuu myös FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla pohjamaalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen, esim. ikkunapenkit ja -pielet sekä erityiskohteiden, kuten porraskäytävien, seinäpinnat.


KÄYTTÖOHJE

PINNAN ESIKÄSITTELY

Uudet pinnat puhdistetaan pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat pestään RENSA SUPER maalipesuaineella. Kovat tai kiiltävät pinnat hiotaan himmeiksi ja hiontapöly poistetaan. Kolot ja muut epätasaisuudet silotetaan SILORA A snickerisilotteella.


KÄSITTELYOHJE

Puu-, puukuitulevy- ja rakennuslevypinnat sekä galvanoidut metallipinnat pohjamaalataan FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla. Ruostuvat teräspinnat sekä alumiini- ja kuparipinnat pohjamaalataan FERREX AQUA ruosteenestomaalilla. Ennen käyttöä maali sekoitetaan huolellisesti. Maalia ohennetaan tarvittaessa vedellä 5 – 15 tilavuusprosenttia. Maali levitetään lakkasiveltimellä, mohairtelalla, maalaustyynyllä tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan. Maalattaessa sileää pintaa, esim. laakaovea, voidaan telajälki tasoittaa tasoittajalla, maalaustyynyllä tai lakkasiveltimellä. Korkeapaineruiskusuutin 0,011 – 0,013″.


KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Alhainen kosteus ja/tai yli +21 °C:n lämpötila nopeuttavat maalin kuivumista. Ilman kostuttaminen ja/tai lämpötilan laskeminen työtilassa helpottavat maalaustyön sujuvuutta. Maalauksen jälkeinen tuuletus nopeuttaa maalin kuivumista.


TEKNISET TIEDOT

Kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuus-%

Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: max. 130 g/l.

Kiilto: Puolikiiltävä

Sävytysjärjestelmä: Teknomix

Tiheys: n. 1,3 g/ml

Pölykuiva: 1 tunnin kuluttua

Läpikuiva: 2 – 3 vrk kuluttua

Ohenne: Vesi.

Välineiden pesu: Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja tarkoitukseen soveltuvalla pesuaineella.

Pakkauskoot: 0,45 L, 0,9 L, 2,7 L, 9 L

Varoitusmerkintä: Katso käyttöturvallisuustiedote. HUOM! Itsesyttymisvaaran takia tuotteesta syntyvä jäte, ruiskutussumu ja likaantuneet rievut yms. on säilytettävä paloturvallisessa paikassa ilmatiiviisti suljetuissa astioissa. Veteen upottaminen on myös suositeltavaa.

Hyväksynnät & sertifikaatit: M1-luokitus