KARELIA TAMMI NATURAL VANILLA MATT 3S PARKETTI 3,41 M2/KRT

142,88 /krt

(41,90 /m2)

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S
Karelia Tammi Natural Vanilla Matt 3S on ajattoman kaunis 3–sauvainen tammiparketti, jonka vaalean sävyn alta kuultaa tammen eloisaa värisävyn vaihtelua sekä vaaleampaa pintapuuta. Mattalakattu pinta on helppohoitoinen ja luonnollisen ja miellyttävän tuntuinen. Karelia-parketti on helppo ja nopea asentaa. Karelia Profiloc 5G -lukkopontti liittää parkettilaudat tiiviisti toisiinsa ilman erikoistyökaluja. Laudan päätypontit lukitaan toisiinsa suoraan ylhäältä alaspäin painamalla. Karelia-parketti on valmistettu kokonaan aidosta puusta.
Puu on luonnollinen, lämmin ja kodikas lattiamateriaali. Se vaikuttaa positiivisesti ja rauhoittavasti ihmismieleen. Puu on myös ekologinen ja pitkäikäinen materiaali ja se auttaa myös hyvän sisäilman luomisessa

Tuotetiedot

Lattianpäällysteen tyyppi

Kolmikerrosrakenne

Paloluokka

Dfl-s1

Kiinnitystapa

Taittopontti

Laudan koko

2266 x 188 mm

Paksuus

14 mm

Takuu

20 vuotta

Käyttökohteet

Parketti on aina ylellinen, klassinen ja kestävä valinta. Parketti nostaa asunnon arvoa ja on miellyttävän tuntuinen sekä ekologinen pintamateriaali. Erilaiset pintakäsittelyt antavat runsaasti vaihtoehtoja perinteisten kuosien ohelle. Parkettilattia voidaan uudelleen käsitellä, jolloin tuotteen elinkaari on pitkä. Puu on elävää materiaalia, se sopeutuu ympäröivän ilman kosteuteen ja laajenee tai kutistuu sisäilman kosteuden vaihtelun mukaan. Parkettilattia asennetaan vasta, kun muut rakennus- ja remontointivaiheet on suoritettu. Parkettilattian asentaminen on helppoa. Laudat lukittuvat yhteen mekaanisesti, ja liitokset ovat käytännössä näkymättömät. Koska parketti on luonnontuote, lautojen ulkonäkö vaihtelee yksilöllisesti kuvissa tai näytteissä olevista laudoista.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


Asennus- ja hoito-ohje

Asennusohje


Jätä vähintään 10mm liikuntasauma kiinteisiin rakenteisiin käyttämällä tarkoitukseen sopivia kiiloja. Ohje liikuntasauman leveydeksi: 1,5 mm / metri, minimi 10 mm. Mikäli lattia on yli 10 m leveä/pitkä, on se jaettava liikuntasaumalla. Liikuntasauma tulee aina eri huonetilojen välille. Parkettilattia ei asenneta kiinteiden kalusteiden alle (esim. keittiökaapistot). Poraa läpivientejä varten halkaisijaltaan vähintään 20 mm suuremmat reiät.

Jos lattian korotus vaatii ovien karmien sahaamista, käytä mittana lattialaudan palaa. Poista asennuskiilat kun lattian asennus on valmis. Asenna jalka- ja liikuntasaumalistat, huomioi etteivät ne estää lattian elämistä. Jos viimeinen asennettava lautarivi on kapeampi kuin 30 mm, myös ensimmäinen lautarivi on sahattava kapeammaksi. Laudat voidaan asentaa joko vasemmalta oikealle tai päinvastoin.

Tutustu paketissa oleviin asennusohjeisiin huolellisesti ennen kuin aloitat asentamisen.


Hoito-ohje


Ennaltaehkäise lattian likaantuminen ja kuluminen laittamalla ovimatto sekä oven sisä- että ulkopuolelle, Kiinnitä huonekalujen jalkoihin huopapalat. Huopapaloilla estetään tarpeettomien naarmujen ja jälkien syntyminen lattiaan.

Imuroi tai lakaise lattia. Tarvittaessa pyyhi lattia lähes kuivaksi väännetyllä mopilla/rätillä. Nihkeäpyyhityn lattian on oltava kuiva yhden minuutin kuluttua pyyhkimisen jälkeen. Tällöin on käytetty oikea määrä vettä. Jos käytät puhdistusainetta, varmista että sen pH on neutraali (enintään 8). Vältä liiallista puhdistusaineen käyttöä.

Pyyhi kaikki lattialle kaatuneet nesteet heti pois.

Mikäli lattiaan on tullut tahra, voit poistaa sen välittömästi miedolla yleispuhdistusaineella. Hankalat tahrat kuten öljy, kenkälankki, kumi, noki, kuivuneet suklaa- ja rasvatahrat, asfaltti voidaan varovasti puhdistaa etyylialkoholilla tai lakkabensiinillä. Väriliitu-, huulipuna- tai tussitahrat puhdistetaan laimennetulla alkoholilla. Steariini tai purukumi jäähdytetään joko jäädytyssuihkeella tai jääpalapussin avulla, jonka jälkeen tahra varovasti raaputetaan pois.