LAMBRI TURQUOISE 30X60R KAAKELI 1,08 M2/KRT

52,92  21,17 /krt

(19,60 /m2)

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Yksinkertaisilla laatoilla koti saa tyylipuhtaan ilmeen, joka huokuu harmoniaa. LAMBRI- laattamallisto on kolmen laatan valikoima rauhallisen sävyisiä laattoja, joissa on kekseliäs ”keinuva” pinta. Hillitty turkoosi ja upea ruskea ovat väripari, jota on vaikea vastustaa ja joita malliston valkoinen laatta täydentää helpolla tavalla. Laatta on rektifioitu eli leikattu mittaansa. Tämä mahdollistaa kapeamman sauman antaen särmikkään ilmeen laatalle.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

30 x 60

Tuotemerkki

LaattaStudio

Laatan paksuus

10,0 mm

Rektifioitu

Kyllä

Vedenimukyky

Yli 10%

Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta.