LINEN 6852 16 32 UNI TAUPE CLAIR VINYYLITAPETTI

24,85 /rll

Vain 17 (rll) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Swing on yhdistelmä kolmen eri tyylin tapetteja. Faro-tapetit leikittelevät klassisilla ornamenteilla, kuten paisleylla ja arabeskeilla sekä rustiikkiseen vivahtavilla kukkakuvioilla. Valo taittuu pehmeästi näihin yksinkertaisen tyylikkäisiin tapetteihin, luoden tilaan lempeän tunnelman.
Linen-tapeteissa aatelinen pellava taipuu perinteisestä, seesteisen luonnollisesta aina metallinhohtoisiin, moderneihin pintoihin. Malliston nimikkotapetit tuovat elämäniloista retroa kotiin.

Swing-tapettien kuviomaailma vaihtelee kasviaiheista ja rohkeista kuusiokulmista geometrisesti tyyliteltyyn höyhenpeitteen omaiseen pintaan.
Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10,05

Leveys (m)

0,53

Kiinnitystapa

Liima levitetään seinään

Kuviokohdistus

Vapaa kohdistus

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Erittäin hyvä pesunkesto

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kuivana

Käyttökohteet

Non-woven vinyylitapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Non-woven eli kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää.

Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.


Asennusohje

1. Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös että rullat ovat ehjiä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.

Katso tapettirullan etiketistä vaatiiko tapetin kuvio kohdistamista.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


Hoito-ohje

Tapetti kestää pehmeällä harjalla pesun. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen.

Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.