MAGNET MN/MARRON 25X40 KAAKELI 1,5 M2/KRT

36,00  10,80 /krt

(7,20 /m2 )

Vain 74 (krt) varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

MAGNET-sarjan lämpimän beigen ja ruskean tai modernin valkoisen ja harmaan sävyt kestävät aikaa. Vähäeleisesti kuvioitujen yksiväristen laattojen tehosteeksi sopivat sarjan mosaiikkikuvioiset laatat.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Laatan mitat (cm)

25 x 40

Tuotemerkki

Nice & Easy

Laatan paksuus

9,0 mm

Vedenimukyky

Yli 10%

Kayttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen.


Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.