MASIA 20713 GRIS CLARO 7,5X15 KAAKELI 0,5M2/KRT

29,50  23,60 /krt

(47,20 /m2)

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Tästä tuotteesta voi myös tilata näytteen kotiin.

MASIA-sarja on moderni tulkinta perinteiselle käsintehdylle laatalle. Rosoiset reunat ja harmoniset värisävyt tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta tämän päivän sisustamiseen.

Tuotetiedot

Tuotestandardit EN14411

BIII lasitettu seinäkaakeli

Tuotemerkki

LaattaStudio

Laatan paksuus

9,0 mm

Muoto

Pienet suorakaiteet (max. 15*30cm)

Vedenimukyky

Yli 10%

Hoito-ohje

Käyttöönottopuhdistus


Käyttöönottosiivous tehdään laatoitustyön jälkeen ennen tilan käyttöönottoa. Lika, joka irtoaa pinnalta, poistetaan huolellisesti. Mikäli laatan pinnalle on asennuksen jälkeen jäänyt kuivunutta saumausainetta, pestään laatan pinta happamalla erikoispuhdistusaineella, joka on tarkoitettu pinttyneiden saostumien poistoon. Sementtipohjaiset saumat suojataan ennen vahvojen puhdistusaineiden käyttöä kyllästämällä ne vedellä. Lopuksi pinta huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä.


Päivittäinen ja jaksottainen puhdistus


Lasitetut laatat ovat pinnaltaan täysin tiiviitä, eivätkä ne ime likaa. Laattoja ei suojata eikä pinnoiteta millään erityisellä aineella. Säännöllinen puhdistus tehdään eripituisin aikajaksoin riippuen tilan käyttötavasta ja likaantumisasteesta. Yleispuhdistukseen riittää lämmin vesi, johon lisätään tarvittaessa neutraalia tai heikosti emäksistä pesuaineliuosta


Peruspuhdistus


Peruspuhdistuksella tarkoitetaan määrävälein tehtävää tehopuhdistusta ja tahranpoistoa. Erikoispuhdistusaineilla ja pidemmillä vaikutusajoilla sekä tehokkaammalla harjaamisella saadaan tehokkaampi puhdistus.


Yksityiskohtaiset ohjeet ja puhdistusainesuositukset puhdistusainevalmistajilta


Käyttökohteet

Soveltuu seinien laatoitukseen kotikäytössä sekä majoitus- ja vastaavien rakennusten märkätilojen laatoittamiseen