NEWBIE 7472 ROSIE KUITUTAPETTI

69,90 /rll

Varastossa, toimitusaika 3-10 arkipäivää.

Newbie-tapettimallisto luo satumaisen lastenhuoneen

Boråstapeter on luonut yhteistyössä Newbien kanssa uuden, ihanan tapettimalliston lastenhuoneisiin. Ajattomat kuosit, pehmeät sävyt ja käsinpiirretyt kuviot luovat taianomaisen tunnelman pienten seikkailijoiden huoneisiin ja kutsuvat leikkiin.
Ei ihme, että Newbie palkittiin vuoden 2019 parhaana tuotemerkkinä Ison-Britannian Baby Awards -kilpailussa. Silmää hivelevät tapettikuosit luovat lastenhuoneeseen satumaisen tunnelman, joka kutsuu pienet leikkijät keksimään tarinoita metsän siimeksestä, valtameren syvyyksistä ja ruusutarhojen salaisuuksista. Illalla pehmeät sävyt ja taianomaiset kuvat tuudittavat lastenhuoneen rauhalliseen uneen… Valitse juuri sinun lapsellesi sopivin tunnelma 32 tapettivaihtoehdosta.
Tapetit valmistetaan Ruotsin Boråsissa menetelmällä, joka aiheuttaa mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Kaikki tapeteissa käytetyt värit ovat vesipohjaisia ja paperi on peräisin Pohjois-Euroopan kestävästä metsätaloudesta.

Rosie

Rosie on rehevä, suurikukkainen tapetti, joka notkuu uhkeita ruusuja valkoisen ja vaaleanpunaisen sävyissä. Huomiota herättävä, mutta harmoninen tapetti näyttää yhtä hyvältä niin pienissä kuin suurissakin huoneissa. Yhteistyössä Newbien kanssa suunnitellusta Rosie-tapetista on saatavana neljä pohjavärivaihtoehtoa: vaalea beige, kalpea harmaa, tummansininen ja harmaanliila.

Tuotetiedot

Rullan pituus (m)

10,05

Leveys (m)

0,53

Kiinnitystapa

Liimaus seinälle

Kuviokohdistus

Vuorokohdistus

Kuviokorkeus (cm)

53

Valonkesto

Erittäin hyvä valonkesto

Pesun- ja hankauksen kesto

Pesunkestävä

Ympäristömerkintä/sisäilmaluokitus

M1

Tapetin irrottaminen

Päällyste irrotetaan kostuttamalla

Käyttökohteet

Kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, tapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Kuitutapetti on mittapysyvä, joten se ei veny tai turpoa. Tapetointi ei vaadi paljon tilaa, joten asentamisessa ei tarvita tapetointipöytää. Työskentely on siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia. Tapetti soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa, paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa. Valittuasi kuitutapetin voit olla varma, että olet valinnut erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä kestävän tuotteen, joka pitää muotonsa ja on helppo tapetoida. Kuitutapeteista käytetään usein myös nimeä non-woven-tapetti.


Tapettien valmistamiseen käytetään ainoastaan vesipohjaisia värejä ja liimoja. Tuotteelle on myönnetty paras mahdollinen rakennusmateriaalien päästöluokka, M1. Tapetin valmistuksessa tarvittava paperi tehdään yhdessä maailman ympäristöystävällisimmistä paperitehtaista ja valmistaja istuttaa jatkuvasti puita korvaamaan käytettyjä raaka-aineita.

Uskomme, että sinäkin arvostat tätä.


Asiantuntijamme neuvovat Sinua mielellään- Värisilmä auttaa!


Asennusohje

1.Tarkista, että kaikissa rullissa on sama tuote- ja eränumero. Tarkista myös, että rullat ovat ehjiä.

Tarkista tapetin kuvion suunta. Jos kuvio on rullassa oikeinpäin, voit nostaa vuodan ylös suoraan rullalta. Jos kuvio ei ole rullassa oikeinpäin, katko määrämittaiset vuoat etukäteen ennen asennusta. Katso tapettirullan etiketistä kuviokohdistuksen suunta ja korkeus ennen leikkaamista.

Lue aina myös tapettivalmistajan kiinnitysohje tapettirullan etiketistä.

Jos havaitset virheen tapetissa, keskeytä asennus ja ota yhteys jälleenmyyjään.


2. Levitä liimaa tasaisesti seinälle telalla kahden tapettivuodan verran kerrallaan. Kiinnitä vuodat heti puskusaumaan eli reunat vastakkain liimatulle seinälle. Varmista että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.


3. Paina tapetti kiinni seinään ja painele harjalla tai lastalla keskeltä kohti reunoja. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen.


4. Pyyhi liimatahrat välittömästi tapetin pinnasta puhtaalla ja märällä sienellä.


5. Leikkaa ylimääräinen tapetti terävää veistä ja viivainta apuna käyttäen.


Hoito-ohje

Tapetti on pesunkestävä. Mahdolliset tahrat tapetissa kannattaa poistaa heti. Kostuta tahra puhtaalla kankaalla tai sienellä käyttäen mietoa saippuavesiliuosta. Poista pesuaine pinnasta runsaalla kädenlämpöisellä vedellä, puhdasta kangasta apuna käyttäen. Kuivaa ylimääräinen vesi ja anna tapetin kuivua itsekseen. Vältä veden joutumista tapettien saumakohtiin, joissa ei ole suojaavaa pintaa.