Ilmainen toimitus yli 200 euron verkkokauppaostoksille Netto-ostopäivillä 17.-23.1. Ilmainen toimitus yli 200 euron verkkokauppaostoksille Netto-ostopäivillä 17.-23.1.

PANU + PM1 9L TALOMAALI TEKNOS

105,90 /ast

Valitse maalin sävy (sävyt suuntaa-antavia)

Poista

Vesiohenteinen akrylaattiulkomaali puupinnoille.

MaalausRYL 2012:n mukainen maalaustuoteryhmä 461 (MaalausRYL 2001 maalaustarvikeryhmä 35.1). Kiiltoryhmä 4, puolihimmeä.

Erittäin hyvä säänkestävyys.

Uudet ja aikaisemmin maalatut puupinnat, esim. ulkoseinät, räystäsaluset, vuorilaudat, ikkunanpuitteiden ulkolaudat.

NOUTO:
Ostaessasi tämän tuotteen verkkokaupasta, voit noutaa sen haluamastasi täyden palvelun Värisilmä-myymälästä. Noutomyymälä valitaan ostoskorissa maksun yhteydessä.

Mikäli ostat sävytettyjen ulkomaalien lisäksi muitakin tuotteita verkkokaupasta, toimitetaan ne samaan myymälään kuin ulkomaali (muut toimitustavat eivät tällöin mahdollisia). Huomioithan, että osa verkkokaupan tuotteista voi olla tilaustuotteita, joiden toimitusaika voi olla pidempi. Tilauksesi saatetaan siis jakaa useaan erään, jolloin kullakin erällä on oma noutopäivä.

VÄRISÄVYN VALINTA:
Värisävyn kokemiseen vaikuttavat mm. valaistus sekä materiaalin pinta ja kiiltoaste. Nämä näytöllä esitettävät Unelmien värit on saatu aikaan sähköisesti, joten ne eivät vastaa täysin aitoja värimalleja. Mikäli olet värisävyn suhteen epävarma, voit noutaa täyden palvelun myymälästämme ensin sävytetyn Panu+ näytepurkin (0,45 l) hintaan 5 €/kpl ja testata sävyä oikeassa ympäristössä. Ole yhteydessä Värisilmän maaliasiantuntijaan tai tilaa näytepalvelustamme A4-kokoinen paperinen sävylastu.

Huom! Sävytetyillä maaleilla ei ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. Ostathan tuotteen vasta kun olet varmistunut sävystä joko näytteen tai sävylastun avulla.

HINTA:
Tuotteella näkyy oletuksena sävyttämättömän perusvalkoisen maalipurkin hinta. Valitsemalla sävyn saat lopullisen hinnan sävytyksen kanssa. Sävyjen hinnat vaihtelevat valitusta sävystä riippuen.

Tuotetiedot

Kiiltoaste

Puolihimmeä

Käyttökohde

2.1 Puujulkisivumaalit

Riittoisuus

Höylälauta 8-10m²/L , sahalauta 5-8m²/L

Pakkauskoot

0,45L, 0,9L , 2,7L, 9L

Ohenne

Vesi

Sävy

Valkoinen. Voidaan sävyttää.

Työtapa

Levitys siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla.

Tuotemerkki

Teknos

KÄYTTÖKOHTEET

Uudet ja aikaisemmin maalatut puupinnat, esim. ulkoseinät, räystäsaluset, vuorilaudat, ikkunanpuitteiden ulkolaudat. Hirsipinnoille suosittelemme WOODEX AQUA CLASSIC kuullotetta.


KÄYTTÖOHJE

PINNAN ESIKÄSITTELY

UUSI PUUPINTA: Käsittele pinta mahdollisimman pian. Ainakin kyllästys ja pohjamaalaus olisi paras tehdä jo rakennuskesänä. Pinnasta poistetaan irtonainen aines, lika, pöly ja home. Tarvittaessa käytetään RENSA Homepesuliuosta. Sivele pinta värittömällä WOODEX AQUA BASE pohjustepuunsuojalla. Anna kuivua 1 vuorokausi. Pohjamaalaa puupinnat NORDICA PRIMERILLA ja anna pintojen kuivua 1 – 3 vrk säästä riippuen. Pese metalliosat TEKNOSOLV 1621:llä ja pohjamaalaa ne FERREXILLÄ.

AIKAISEMMIN MAALATTU TAI VANHA PUUPINTA: Vaihda huonokuntoiset puuosat uusiin. Poista irtonainen aines, lika ja pöly. Poista huonokuntoiset maalikerrokset kokonaan. Huomaa, että vanhan paksun maalikerroksen tarttuvuus alustaan saattaa olla heikentynyt niin, että maali on syytä poistaa vaikka maalikalvo vaikuttaakin ehjältä. Vanha maalikerros poistetaan ensisijaisesti kaapimalla tai teräsharjaamalla, sekä mahdollisesti lämmittämällä pintaa tarkoitukseen suunnitellulla infrapunalämmittimellä. Toissijaisesti voidaan käyttää maalinpoistoainetta tai suihkupuhdistusta. Pese maalipinnat RENSA Maalarinpesuliuoksella, homeiset pinnat RENSA Homepesuliuoksella ja huuhtele pinnat hyvin. Vanhan, käsittelemättömän puupinnan voit käsitellä värittömällä WOODEX AQUA BASE pohjustepuunsuojalla ennen pohjamaalausta, ks.

UUSI PUUPINTA. Pohjusta paljaat puupinnat NORDICA PRIMERILLA. Anna kuivua 1 – 3 vrk säästä riippuen. Teräsharjaa ruostuneet metalliosat. Pese kaikki metalliosat TEKNOSOLV 1621:llä ja pohjamaalaa ne FERREXILLÄ.


KÄSITTELYOHJE

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia samaan astiaan. Näin vältät sävyerojen syntymisen. Sekoita maali hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai ruiskulla 1 – 2 kertaan. Jos maali levitetään ruiskulla, on pinta viimeisteltävä siveltimellä tartunnan varmistamiseksi.


KÄSITTELYOLOSUHTEET

Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Maalausta suorassa auringonpaisteessa on vältettävä.


Ei saa jäätyä!


TEKNISET TIEDOT

Kuiva-ainepitoisuus: n. 37 tilavuus-%

Haihtuvat orgaaniset aineet (VOC): EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: max. 130 g/l.

Sävytysjärjestelmä: Teknomix

Kosketuskuiva: n. 1 tunnin kuluttua

Ohenne: Vesi.

Välineiden pesu: Työvälineet pestään välittömästi käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pesuaineella.

Säänkestävyys: Erittäin hyvä.